E2r

Hvordan du kan genbruge gummi

Gummi er en af de sværeste ting at genbruge

Gummi er en af de sværeste ting at genbruge, fordi det er et komplekst materiale, og det kan ikke nedbrydes let. Samtidig kan forkert bortskaffelse af gummi være meget skadelig for miljøet, så er det et must, at du skal vide, hvordan man genbruge og genanvende det. I artiklen nedenfor vil minde dig om de tips, som du skal overveje, når genbrug af denne type materiale sammen med andre alternative anvendelser af gummi.

Hvordan du kan genbruge gummi. Indsamling dine materialer.
Hvordan du kan genbruge gummi. Indsamling dine materialer.
  • Indsamling dine materialer. Den første ting du skal gøre er at samle det genanvendelige gummi, som du vil bruge. Det meste af tiden, er der ekstra gummidæk i autoværksteder eller endda gummisål udskæringer fra skofabrikker. Når du har din kilde til ekstra gummi, det er når du tror, hvad især du vil gøre med det. Andre kilder til brugt gummi er gamle gymnastiksale eller skoler, der ønsker at udskifte deres gummimåtte med en ny. En anden god kilde til ekstra gummi er hjemmesko og lædervarer virksomheder.
  • Går til den nærmeste genbrugsstation. Når du har dine materialer med dig, kan du tage alle disse til den nærmeste genbrugsstation. I modsætning til de fleste almindelige materialer, såsom flasker eller papir, kan gummi ikke brydes ned for at gøre kompost eller ændres på nogen måde, uden at det undergår en kompleks proces. Du kan handle din gummi for andre poster, eller du kan blot bringe dem der til genanvendelse uden behov for at handle for enhver anden type materiale. Vide, hvad slags genbrug sker i dit community genbrug team kan hjælpe dig gå direkte til dem, der accepterer gummi til genanvendelse. Da du ikke kan brænde gummi eller let bortskaffe dette, chancer er, du bliver nødt til at bringe det til en genbrugsstation.
  • At give det til gummi barkflis virksomhedsejere. Der er virksomhedsejere, der gør en levende ud af at gøre barkflis fra brugt gummi. Denne type materiale er ofte brugt som polstring på hårde gulve, såsom børnehaver og skoler og gymnastiksale. Hvis du gå direkte til disse virksomhedsejere, kan de give dig en god pris for din brugte gummi, da disse er deres primære materialer til deres virksomhed.
  • Finde andre måder til brug. Hvis gå til en genbrugsplads eller gummi barkflis ejere er ikke en mulighed, så skal du begynde at finde alternative måder om, hvordan at genbruge dit gummi. Gummidæk kan bruges som gyngesæder eller endda oppustelige legetøj til swimmingpoolen. Andre dæk kan anvendes som en potte for større anlæg, idet den lukkede kreds kan anvendes som en beholder til jord. Spare såler af sko udskæringer kan anvendes som gulv polstring i skure og haver. Mens mindre stykker eller plader af gummi kan hjælpe dig åbne denne stædige krukke med mayonnaise.

Der er andre måder om

Der er andre måder om, hvordan man kan genbruge og genanvende gummi elementer. Bare være lidt mere kreativ og lad ikke disse typer af materialer være blot almindelig affald. Du vil aldrig vide - det kan endda være en start på en god forretning fra dig. Som de siger, er der stadig penge i papirkurven.