E2r

Hvordan du vælger nye vinduer

Den passage, som lyder: "Når Gud lukker døren

Den passage, som lyder: "Når Gud lukker døren, han åbner et vindue", en eller anden måde afspejler grunden huse har vinduer. Som alle ved, vinduer er multi-purpose åbninger i dit hjem. Ligesom hvad de tidligere nævnte ordsprog antyder, kan vinduer fungere som passager i tilfælde af nødsituation til fri hvem kan være fanget inde i et rum. De har også bringe i lys til huset samt skabe en atmosfære af varme og komfort. De har også tilføje skønhed til en struktur, især når de er korrekt udformet og installeret.

Når dine vinduer er gamle

Hvordan du vælger nye vinduer. Vælg det vindue, der passer til dit budget.
Hvordan du vælger nye vinduer. Vælg det vindue, der passer til dit budget.

Når dine vinduer er gamle, deres funktionalitet bliver mindre effektiv. Vinduer med slidte sæler på siderne kan betyde koldere vinterdage inde i dit hjem. De kan også bidrage til ineffektiv køling eller opvarmning som luft kan lække gennem opslidte sider. Vær sikker på ikke at lade dette ske. Udskift dine vinduer.

Her er nogle forslag til, hvordan man vælger nye vinduer:

  1. Vælg det vindue, der passer til dit budget. Hvis du har lidt kontanter til rådighed, aluminium indrammede vinduer gør et ideelt valg. Denne type kan dog påvirke effektiviteten af dit varme-og kølesystem, fordi aluminium er et tyndt materiale, og derfor luften kan gå igennem det nemt. I dette tilfælde, kan du bruge tunge gardiner til at forhindre luft fra utætte.
  2. Pick vinduer med stålrammer, hvis du har råd til dem. Vinduer med tykke stålrammer rådes hvis du bor et sted, hvor ekstreme vejrforhold i løbet af året. Stålrammer er også effektive energimarkeder buster materialer, da de kan hjælpe med at reducere dit strømforbrug.
  3. Vælg vinduer med moderne design og farver, hvis udvendige look er en af dine top overvejelser i dit hjem. Vinduer med vinyl rammer er foreslået, hvis du ønsker at opnå en samlet udseende af elegance. Vinyl rammer er holdbare og kan vare længere end aluminiumsrammer. De kommer også i forskellige designs, stilarter, farver og former. Når det er installeret, kan du bare lade dem der som de ikke har brug for kræsen vedligeholdelse i modsætning til andre typer af vinduesrammer på markedet, der kræver voksning og polering nu og da.
  4. Sats på vinduer med trærammer, hvis du foretrækker en mere konventionel udseende til dit hjem. Men træ er ret dyrt, da regeringen forsøger at begrænse fældning af træer til møbler, trækonstruktioner og andre formål. Så hvis du har træ indrammet vinduer i dit sind, være klar med et stort budget.
  5. Beslut tredobbelt lag vinduesrammer, hvis du virkelig ønsker at maksimere strømeffektivitet i dit hjem. Med multi-lag vinduesrammer, vil du betydeligt skære ned dit energiforbrug, dermed lavere elregning. Men igen, vil dette valg kræver en masse udgifter fra din side.
  6. Få den nøjagtige målinger af dit vindue områder, før de går til hardware butik. Windows har normalt standardmål dermed vælge den rigtige størrelse af vinduesrammer er en nem opgave.
  7. Før du vælger dine nye vinduer sikre dig du gøre forudgående installation arrangementer. Mange hardware og bolighus ansætte tømrere, der kan gøre arbejdet for dig.
  8. Kontrollér væggen, på hvilken Vinduerne monteres. Hvis der er revner, brud eller chips, få dem repareret, før du installerer dine nye vinduer.

I picking nye vinduer

I picking nye vinduer, er den første ting du bør overveje dine tilgængelige budget. Hvis dit budget ikke er nok for den type af vinduer, du ønsker at have, bedre spare nogle flere indtil det tidspunkt, du har råd til dem, du foretrækker. Ellers kan man lige så godt nøjes med vinduer af lavere kvalitet, hvis dit budget er begrænset.