E2r

Hvordan du vælger træer til udendørs containere

Er du interesseret i at sætte op i et træ i din baghave

Er du interesseret i at sætte op i et træ i din baghave? Er du bekymret for, at træet vil ødelægge din have, som det vokser større? Nå, løsningen for det er en udendørs container. Træer i udendørs containere er bare perfekt for familier med små huse. Den vanskelige del er at finde den rigtige træ for disse beholdere. Beholderen kan være for lille eller for stor for træet. For at finde den rigtige træ, kan du gøre følgende.

Forskning så meget som du kan om træet.

  1. Lær om træerne evne til at overleve en begrænset rodzonen. Træer som citron behøver ikke et stort område for at overleve. Selvom disse træer har den medfødte evne til at overleve en begrænset rodzonen, du ikke kan finde dem vokser i naturen i disse dage. Alternativt er der træer omkring dit område, der kunne have vokset mindre på grund af naturlig begrænsning som dem, der voksede på klipperne.
  2. Vil træet overlever dit vejr? Områder som Colorado, Egypten og Dubai har en betydelig ørkenområde. Hvis du bor i disse områder, kan du ønsker at vælge træer som en kaktus eller en palme, da der er mange af disse træer omkring dit område. Medmindre du har et sted, der kan give dit træ med et kontrolleret miljø, bør du tænke to gange om at bruge stedsegrønne træer.
  3. Find træer, der ikke vokser meget store. Akacietræer, Redwoods, og asp træer er utroligt store. Sætte dem i en container vil helt ødelægge dem eller beholderen. For at finde den rigtige størrelse træ for en udendørs container, skal du kigge efter en bonsai, hvis du vil insistere på at bruge de store træer. Men hvis du ønsker et træ, der ikke vil koste dig meget, kigge efter træer almindelige i dit område, der ikke vokse højere end dit hus. Et eksempel er en guavatræet eller et fyrretræ.
  4. Spørg en gartner, hvis træet kan inddæmmes. Hvis du planlægger at bruge en bestemt træ til at sætte i din gryde, kan du spørge en gartner, hvis det kan overleve. Hvis du er en af dem, der ønsker unikke planter i deres have eller baggård, konsultere en ekspert først er faktisk et klogt træk, da det vil koste dig penge at transportere træet. Du ønsker ikke at finde ud af om disse oplysninger efter at have tilbragt penge, der allerede.

Afgøre, hvor du ønsker at placere dit træ

Afgøre, hvor du ønsker at placere dit træ. Nogle mennesker er meget interesseret i at dyrke en omfattende terrarium at de ville gå til omfanget af at gøre et kunstigt miljø. Hvis du er en af disse mennesker, så himlen er grænsen for dig. Men hvis din hensigt er kun at placere dit træ i gården, skal du henvise til din vejr, oprindelige miljø, og den faktiske position af træ i din baghave. Det er let at sige, at et udendørs container ser godt her og der, men hvis du har et træ, der vil blokere for solen på værftet så dine andre planter er dødsdømt. Hvis du har et frugtbærende træ, og du ønsker at placere det i nærheden af dit barns legeplads, kan du sætte dit barn i fare for at blive myldrede af myrer og andre insekter.

Hvordan du vælger træer til udendørs containere. Lær om træerne evne til at overleve en begrænset rodzonen.
Hvordan du vælger træer til udendørs containere. Lær om træerne evne til at overleve en begrænset rodzonen.

Som du måske har bemærket, vælger træer til din container handler ikke om at finde den rigtige træet, retten container ELLER rigtige placering. Det handler om at finde den rigtige træet, container, placering og alt andet.