E2r

Hvordan forbereder en husstand for udenbys gæster

Så har du nogle ud af byen gæster kommer over at bo i et par dage. Tid til at få huset klar til at modtage besøgende. Her er hvordan man kan forberede deres ankomst, så dit hjem vil være klar til at underholde og imødekomme din ud af byen gæster.

Hvordan forbereder en husstand for udenbys gæster. Find ud af de nøjagtige datoer dine gæster ankommer, og hvor længe dine gæster skal bo.
Hvordan forbereder en husstand for udenbys gæster. Find ud af de nøjagtige datoer dine gæster ankommer, og hvor længe dine gæster skal bo.
  1. Find ud af de nøjagtige datoer dine gæster ankommer, og hvor længe dine gæster skal bo. Find ud af, hvem der kommer med, så du kan lave en optælling og forberede nok strøelse til alle. E-mail din adresse, kontaktnumre og retninger til dit hus. Du kan sende en side i Google maps, så de vil ikke have svært ved at finde dit hjem.
  2. Få huset ryddet op. Kør støvsugeren i hele huset. Gør en hurtig støv værelser, især dem for underholdende såsom opholds-og spisestue, og selvfølgelig gæst soveværelse. Rydde rod og skjule det, hvor gæsterne ikke kan se det.
  3. Forbered værelser ved at sætte ud friske ark og sengetøj. Efterlad en ekstra tykt tæppe. Åbn vinduer og luft ud i lokalet. Sæt mindst to puder pr gæst. Sprøjte Værelset med et desinfektionsmiddel.
  4. Lav noget plads i skabet for dem at hænge deres ting. Tømme mindst én skuffe, så der er plads til arving ejendele. Ryd rodet på kommoden, men efterlade en sengelampe. Sørg for, at rummet uret fungerer, og har den korrekte tid.
  5. Rengør gæstebadeværelse grundigt. Luft ud i lokalet eller tænde for udstødningen, som du rense det. Bring friske rene fluffy håndklæder. Har mindst én pr gæst, og udelade et rent håndklæde ved vasken. Tømme skraldespanden og sætte toiletpapir og mindst én ekstra kast nær toilettet.
  6. Placer nogle toiletartikler for dine gæster komfort såsom hånd sæbe til vask, body wash eller en frisk bar af badesæbe i bruseren. Glem ikke shampoo, balsam, engangs tandbørste, en tube tandpasta, mundskyl og en kam. Sagt på en hårtørrer og en kasse med Kleenex enten i badeværelset eller soveværelset. Disse tankevækkende ting er rart at have ved hånden, hvis din gæst glemt at pakke nogle.
  7. Friske blomster er en nice touch. Placer en vase med nogle stiklinger i deres værelse. Efterlad en dåse desinfektionsmiddel eller desodorisering spray i badeværelset.
  8. Kontroller at der er parkering til deres køretøj. Hvis du har plads i din garage, så lad dem parkere inde eller udpeger et område uden for hjemmet til deres bil. Hvis du har brug for at få en særlig parkeringstilladelse, sikre sig en, før de ankommer, eller umiddelbart efter at de er kommet der.
  9. Forbered noget mad. Chill nogle forfriskninger, så du er nødt til kolde drikkevarer at tilbyde, når de ankommer. Forbered nogle snacks, selv simple sandwich eller finger fødevarer. Hvis de vil være madsted, fordi de har en tidsplan for deres egne, udarbejde en liste over anbefalede restauranter og andre seværdigheder i området.

Realiseringen af disse præparater vil gøre din udenbys gæster føler sig velkomne og godt tilpas.