E2r

Hvordan inddrager dine børn i værftet arbejde

Det er vigtigt at lære dine børn værftet opgaver så tidligt som muligt. Inddrage dem giver mere familie limning tid, lade dem nyde og lære på samme tid. Forskning viser, at børn, der er involveret i plantning og andre værftet opgaver øge deres tillid og ansvarsfølelse.

Vanskeligheden af opgaven afhænger af barnets alder

Vanskeligheden af opgaven afhænger af barnets alder. Børnehave børn kan hjælpe vande planterne, mens ældre børn kan hjælpe med plantning. Unge voksne kan rive blade eller skovl sne, opgaver varierer med årstiderne.

Her er nogle eksempler på værftet opgaver med børnenes engagement.

Hvordan inddrager dine børn i værftet arbejde. Realiseringen af et kompost pit.
Hvordan inddrager dine børn i værftet arbejde. Realiseringen af et kompost pit.
  • Rengøring værftet. Dette kan gøres ved børn i alle aldre. Små børn kan hjælpe ved optagning blade og sætte dem ind i en affaldssæk. Unge voksne kan rive bladene og skabe bunker. Du kan også hjælpe unge voksne i brændende skrald afhængigt af din plads politik. Du kan lære dem at bygge en kompost pit så godt. Vigtigst er det, dine børn er nødt til at kende betydningen af rengøring, så de vil undgå at henkastning og praktisere disse opgaver hver gang.
  • Realiseringen af et kompost pit. Den første ting at gøre, er at finde det perfekte sted for din pit. Det burde have tilstrækkelig solskin og regnen falder så godt, og sørg for at bygge det ikke for tæt på dit hus, for du vil blive dumping mad på det. Dernæst opbygge et rektangel uden en top og bund, kun fire sider, og lægge jord på det. Den rolle, dine børn er at dumpe fødevarer på det daglige og hjælpe dem med at røre i pit og næ. Du kan sætte regnorme, og lad dit barn grave dem. Du er nødt til at forklare dine børn funktionen og formålet med kompost pit i din have.
  • Plantning. Plantning er en stor bonding aktivitet for forældre og børn. Lad dine børn vælge deres egne anlæg, og finde en plads til det. Det er bedre at bygge dem en plante kasse, så de vil have deres egen plantning stedet. Gør dem male og dekorere deres egen plante kassen. Hjælpe dem i plantning og vanding deres planter sammen. Du kan også bygge en køkkenhave med dine børn; plantefrø på jorden eller har dem i en spand. Sidstnævnte foretrækkes af de fleste børn. Lad dem have deres egne spande, lægge huller på bunden, lag dem med sten, gødning (kunstig eller fra kompost) og jord. Læs vejledningen om, hvordan man plante grøntsager og plante dem med dine børn. Lær dem hvordan planten vokser, og hvor vigtigt det er at have grøntsager i haven. Diskuter med dem vigtigheden af plantning, variation af planter, hvordan planter vokser, og hvordan at plante forskellige slags planter.
  • Dekorere din have. Forbedre dit barns kreativitet ved at dekorere din egen have. Du kan male store sten, og foretage en alternativ landskabet. Lad dine børn tegne billeder af planter, de vokser. Paint krukker og plantekasser med dem. Du kan også bygge en fugl feeder og lad dine børn dekorere det. Gør brug af dine gamle ting og lave dekorationer ud af dem. På den måde kan du også lære dine børn, hvordan at genbruge.
  • Opgaver for hver sæson. Lad dem vide, at opgaverne varierer med årstiderne. Det er dit ansvar at lære dem opgaver, der er gjort i hver sæson, ligesom rive blade i løbet af efteråret, skovle sne i løbet af vinteren, og plantning sommeren. Det ville være bedre, hvis du giver et diagram af deres opgaver. Tal med dine børn, at værftet opgaver ikke hobbyer, men det ansvar, som de skal holde på gør konsekvent.

Husk altid at lære dine børn at sikkerhed er det vigtigste i enhver opgave. Aldrig lade dem bruge farlige værktøjer som plæneklippere, ukrudt spisere eller motorsave eller håndterer gødning, ukrudtsmiddel eller nogen form for potentielt giftige græsplæne formel. Det er nødvendigt altid at overvåge dem specielt de unge børn.