E2r

Hvordan laver cafe gardiner

Privacy er meget vigtigt for alle komfort

Privacy er meget vigtigt for alle komfort. Derfor er gardiner hænges at dække vinduet uden at forstyrre dets formål for ventilation. En café gardin kan gøre begge-tjener for privatlivets fred og gøre det bedre for ventilation. I modsætning til den sædvanlige gardin, betyder en café gardin ikke fuldt ud dække vinduet. I stedet er det kun dækker halvdelen eller en tredjedel af vinduet.

Udover formål, er en café gardin også en god måde at dekorere dit vindue uden at skjule den smukke udsigt over ydersiden. Her er de trin om at gøre en café gardin:

Hvordan laver cafe gardiner. Planlæg café gardin design.
Hvordan laver cafe gardiner. Planlæg café gardin design.
  • Planlæg café gardin design. Skal det dække halvdelen eller blot en tredjedel af vinduet? Vil du hænge det fra toppen eller fra den midterste del af vinduet? Vil det være så simpelt som en bøjet stof eller vil det være lige så sofistikeret som havende blonder og bånd i bunden? Det overordnede udseende af dit ønskede café gardin design er vigtigt, før du tager målingen.
  • Foretage målinger. Mål vinduets bredde og højde. For højden, vil dette gardin kun være et café gardin, hvis det dækker op til halvdelen af et vindue. Mål stangen, også hvis det er, hvad du skal bruge til at hænge gardinet. Tag alle målinger to gange bare for at sørge for, at du har taget de korrekte tal.
  • Tegn målingerne på stoffet. Tegn de nødvendige stofstykker at fuldføre café gardin. Omfatter de grundlæggende måling for at dække vinduet. Tilføj nogle flere inches for længden at dække gardinstang. Tilføj en tomme mere for højden og bredden for syning. Også, kan du nødt til at tilføje flere inches for bredden, hvis du planlægger en ribbet gardin. Stofstykkerne vil afhænge din plan og din taget måling.
  • Skær stoffet. Hvis det vil være en simpel café gardin, så er du bare nødt til at skære et stykke stof. Du bliver nødt til at skære nogle flere stofstykker, hvis du vil bruge den samme stof til dekorationer og design.
  • Sy café gardin. Sy stofstykkerne sammen, så de vil ende med at blive din planlagte café gardin. Dybest set, vil du begynde med at sy kanterne af stof til at gøre dem glatte og let for mere komplicerede syning. Efter dette, vil du folde tæppet fra toppen, og derefter sy det, så stangen let kan passe gennem forhænget. Sidste i din syning listen er dekorationer som bånd, snørebånd, og andre dekorative elementer til caféen gardin.
  • Test café gardin. Er det passer til dit vindue eller ej? Det er tid at vide, hvis du har gjort det korrekt af målingen. Hæng det fra toppen af vinduet. Du er heldig, hvis gardinet er lige nok eller for stor til vinduet. Too big café gardiner kan afhjælpes ved at gøre flere krusninger. Men for korte eller små gardiner er vanskelige at afhjælpe. Den bedste måde er at lave en anden og denne gang, så sørg for, at du vil gøre det korrekt. Bruge det for lille gardin til andre formål.

Du kan også gøre en anden café gardin for vinduet bund, hvis du tror, der vil forskønne det indvendige design. Bare følg de samme trin som din guide.