E2r

Hvordan laver konkrete urtepotter

Have entusiaster og husejere har så mange valg at forbedre skønheden i deres haver. Mange investerer i plantning blomsterbede, installation fugl bade og springvand, eller fastsætter havegange. Den enkleste og mere billig funktion, som man bør overveje at bruge i deres haver er hjemmelavet urtepotter. Sætte krukker fyldt med duftende og levende planter i passende steder kan betydeligt forbedre udseendet af enhver haven eller gården.

Derudover konkrete urtepotter giver en holdbar base og beskyttelse til dine buske, træer og blomstrende planter.

Mens urtepotter kan købes fra alle og enhver havearbejde leverancer butik, kan du spare flere penge og skabe en mere personligt look ved at lave din egen. Denne guide vil hjælpe dig foretage attraktive dog praktisk urtepotter af beton til din værftet.

Hvordan laver konkrete urtepotter. Gør formen for din urtepotter.
Hvordan laver konkrete urtepotter. Gør formen for din urtepotter.
  • Gør formen for din urtepotter. At oprette en form for dine krukker, kan du bruge to beholdere, der har den samme form, den ene er mindre end den anden. Du kan bruge plastik spande, skåle eller enhver anden robust container. Du kan også lave din egen skimmel ved hjælp af en tynd plade af krydsfiner. Sørg for, at væggene i de mindre trækasse foranstaltning mindst en tomme mindre end væggene i den anden boks. Skær væggene ved hjælp af en sav og sætte kasserne sammen ved hjælp af søm, træ skruer eller trælim. Lad limen tørre helt, før du går videre til de næste trin. Spray indervægge yderformen samt de ydre vægge af den indre form med madlavning spray. Du kan også bruge en pensel og pels væggene med voks eller madolie. Ved at gøre dette, vil de potter, som du vil gøre nemt glide ud af formene.
  • Bland betonen. Før du rører den betonblanding, så glem ikke at sætte på beskyttelseshandsker. Dette vil forhindre din hud fra at blive brændt på grund af kemikalier i dit cement. Hæld sand, cement og grus i en spand. Kontroller cement producentens anvisninger med hensyn til forholdet. Hvis du ønsker at bruge beton farvestof på dine gryder, tilføje dette til blandingen så godt. Gradvist tilføje vand i cement blandingen og rør det med en murske. Fortsæt med at tilføje vand, indtil betonblandingen opnår tykkelsen af kagedej.
  • Gør potter. Hæld betonblanding ind i den større formen, fylde den halvt ned. Placer mindre mug på toppen af blandingen at sikre, at formen er centreret. Skub den ned, indtil bunden af den mindre støbeformen er omkring en tomme væk fra bunden af den ydre form. Fortsæt udfylde hullet mellem de to forme, indtil du når toppen. Skulle cement blandingen overløb, bare tørre siderne af dine forme. Tryk væggene i formene at fjerne luftbobler, der kunne blive fanget i blandingen. Glatte overfladen af cementen før de forlader det at indstille til omkring 24 timer. Efter en dag, fjerne den indre beholder og sprøjte den hærdede cement med vand. Dække potten og ydre form med plastik for at hjælpe med at holde fugten i. Hold gryden fugtig under arket i yderligere syv dage. Drej den ydre beholder over og tillade puljen for at glide ud. Du kan nu bruge formene til at gøre mere konkrete urtepotter.

At skabe dramatiske mønstre på dine urtepotter

At skabe dramatiske mønstre på dine urtepotter, arrangerer skaller, kviste, knækkede fliser, eller glasperler på siden af din ydre form. Hæld forsigtigt en lille mængde af betonblanding på design, pas på ikke at fordrive de små stykker. Når cementen har sat, kan du fortsætte med at gøre det urtepotte.