E2r

Hvordan laver korroderende afløbsrens

Tilstoppede drænrør er virkelig et stort besvær for nogen og ikke bare din mor. Tilstoppede afløb skabe problemer for alle i din husstand eller hjemme. Normale afløbsrens er normalt kemisk baseret, og kan være skadelige for din hud og dit helbred i almindelighed. På grund af det faktum, at disse dyre afløbsrens er ætsende, kan de også være en fare for sundheden for dine rør og dermed skabe et problem senere, så du har dobbeltstraf der.

Men du kan ikke også bare lade dine drænrør til træsko

Men du kan ikke også bare lade dine drænrør til træsko. Du bliver nødt til at gøre noget ved det. Så hvor kan du finde en ikke-korroderende afløbsrens, der vil gøre arbejdet for unclogging dine rør effektivt uden at gå på kompromis dit helbred og sundheden for dine afløbsrør? Svaret er lige højre inde i dit helt eget køkken. Du kan lave en afløbsrens, der er ikke-korroderende og miljøvenlige samt rør-venlige.

Hvordan laver korroderende afløbsrens. Men du kan ikke også bare lade dine drænrør til træsko.
Hvordan laver korroderende afløbsrens. Men du kan ikke også bare lade dine drænrør til træsko.

Hvad du skal bruge er blot nogle grundlæggende ingredienser, der kan findes inde i dit spisekammer. Du er nødt til at samle bagepulver, citron, en glaskrukke med låg, salt, malertape, fløde af tandsten og en markør. Bare find et rent arbejdsområde, og du er god til at gå.

Først måler ud af dine ingredienser ordentligt. Til denne korroderende afløbsrens opskrift, skal du bruge en teskefuld citronsaft, 2 kopper bagepulver, en halv kop creme-of-tandsten og 2 kopper salt.

Dernæst vil du blande sammen cremen-of-tandsten, salt og bagepulver i din krukke, og lægge låg på det. Få et stykke af dit bånd og skrive ned "Drain Cleaner" på det og tape det på din krukke. Dette er for at undgå forvirring og fare fordi dette stof vil være farvet hvid og kan forveksles med madlavning ingredienser, hvis der ikke er nogen etiket på krukken. Sørg for, at dette vil være uden for børns rækkevidde, fordi selv om de ikke er farlige som kemikalier, kan dine børn indtager dem ud af nysgerrighed. Better safe than sorry.

Når du er klar til at rense dine rør, koge en kop vand derefter måle ud 1/4 kop af dit hjem-made afløbsrens derefter hælde det hele ind i din drain samt citronsaft også. Når du er færdig, og derefter straks hæld kogende vand i dit afløb og lad det indstillet til omkring 15 sekunder.

Hvordan laver korroderende afløbsrens.
Hvordan laver korroderende afløbsrens.

Efter 15 sekunder skal du nu skylle afløbet med nogle kolde vand i de næste 30 sekunder, indtil du er sikker på, at ingen rester i dine rør. Du har lige held renset ud dine rør med en hjemmelavet løsning, der er ikke-korroderende med ingredienser fra dit spisekammer.

Du skal huske på, at regelmæssig rengøring af dine rør tilrådes fordi det gør det nemmere at rengøre dem, og det vil gøre dem holde længere også. Ikke rense dine rør, bare fordi de allerede volder dig problemer. Forebyggelse er altid bedre end helbredelse.