E2r

Hvordan laver man den bedste all - naturlige køkken renere på planeten

Giftfri og ekstremt kraftfuld - mit køkken ville bare ikke være det samme uden det

Hvorfor spilde dine penge på giftige, øko uvenlige produkter, når du kan blande din egen mirakel spray for øre. Denne opskrift giver en 500ml sprayflaske med en let at lave, ikke-giftigt, og meget effektiv til alle formål sæbe. Denne ting er så god min mors hus-renere bad om opskriften, og det er den ultimative arbejdshest i mit hjem.

 1. Hvordan laver man den bedste all - naturlige køkken renere på planeten. Saml dine ingredienser.
  Hvordan laver man den bedste all - naturlige køkken renere på planeten. Saml dine ingredienser.

  Saml dine ingredienser. Du skal bruge:

  • 2 kopper vand.
  • 2 spsk eddike. Jeg bruger hvid eddike, 5% eddikesyre i volumen. Eddike har en tilstrækkelig høj koncentration af syre, så det kan dræbe de fleste forme, mildews, og bakterier, hvilket gør det en vidunderlig, alle naturlige, og forholdsvis blid deodorizer og desinfektionsmiddel. Det er også en god affedtningsmiddel og rust remover.
  • 1/2 tsk opvaskemiddel. , Sæbe eller rensemidler arbejde lige så godt i denne opskrift. Jeg bruger en flydende vaskemiddel som det er, hvad jeg tilfældigvis har på hånden, og jeg finder det skærer igennem rigtig fedtede messer bedre.
  • 1 tsk bagepulver. Du kan finde det her i bagning del af dit lokale supermarked, det er ofte sælges i en boks med en ko eller en arm holder en hammer afbilledet på det. Bagepulver er mild base, og er en af de kemikalier, der forårsager sæbe til boblevand som det bliver blandet.
  • Et par dråber æterisk olie, hvis du ønsker ekstra kim drab evne eller er lige i humør til en velduftende køkken (valgfrit). Mange æteriske olier er stærkere antibakterielle elementer end phenol (den kemiske findes i de fleste butik-købte spray) og kan give din spray en mægtig punch. Nogle af de bedste kim drab æteriske olier er lavendel, timian, enebær, tea tree, rosmarin, eukalyptus og kryddernellike.
 2. Bland dine ingredienser. Hæld bagepulver, sæbe og eddike ind i din spray flaske og give det en røre. Det kommer til at boblevand op som en sindssyg, så lad det sidde og roligt ned i et par minutter, før du går videre.

 3. Giftfri og ekstremt kraftfuld - mit køkken ville bare ikke være det samme uden det. Bland dine ingredienser.
  Giftfri og ekstremt kraftfuld - mit køkken ville bare ikke være det samme uden det. Bland dine ingredienser.

  Fylde din sprayflaske til toppen med vand. Når din løsning er faldet til ro fylde til toppen med varmt vand og æterisk olie, hvis det ønskes. Mineralerne opløses lettere i varmt vand, men koldt vand vil fungere lige så godt i en snæver vending. Bare være parat til at tilbringe et par sekunder mere ryster flasken.

 4. Ryst og spray. Sæt låg på flasken og ryst. Omkring mit hus denne spray virker mirakler. Det fjerner skidt, snavs og mad fra næsten alt. For særligt genstridige messer, spray, indtil områderne er våd, og vent 5 minutter. Den ekstra tid giver renere en chance for at gøre sit job. Efter venter Tør bare snavs væk med en ren klud.

Sonia C. søger livets sølv foring. Et mål, der for nylig inspireret hende til at omdanne et regnvejr i hendes dagligstue til en fotografisk eksperiment, udvikling af et par nye færdigheder, og dårlig haiku.