E2r

Hvordan laver man en trillebør

Great for byggeri og havearbejde formål

Great for byggeri og havearbejde formål, en trillebør er en funktionel og fleksibelt værktøj. Faktisk er det ikke kun anvendes til transport af ting fra et sted til et andet, kan det også anvendes som en såmaskine, der indeholder forskellige slags planter og blomster. Med nogle materialer og værktøjer og et par timer af din dag, kan du lave din egen trillebør plantageejer boks. Her er en detaljeret guide.

Hvordan laver man en trillebør. Saml dine værktøjer og materialer.
Hvordan laver man en trillebør. Saml dine værktøjer og materialer.
  1. Saml dine værktøjer og materialer. Du skal bruge hårdttræ, stiksav, boremaskine, skruer, og bond lim. Sørg for at forberede alle dine værktøjer og materialer forud for selve konstruktionen af din trillebør. Dette frigør dig fra enhver afbrydelse og giver dig mulighed for at afslutte projektet til tiden.
  2. Foretag hjulene. Skær seks stykker bord omkring 8 inches lang fra en 2x8-tommer hårdttræ bord. Lim alle bestyrelser sammen. Når limen er allerede tørt, og holder plader spændt sammen, trække en rund mønster med en 5-inch diameter på øverste bord. Ved hjælp af en stiksav, hjulet mønster skåret. Bore et én inch hul i midten bagefter.
  3. Forbered håndtag. Skær to stykker hårdttræ, der hver måler 1x2 inches i diameter og omkring 40 inches i længden. Sand i håndtagene for at udjævne overfladen. Man kan også udforme en let bue på håndtaget ende af håndtagene. På hjulet ende. Foranstaltning 1 ½ inches fra kanten af håndtagene Det er her, du vil bore en en-tommer hul, som du vil forbinde hjulet.
  4. Konstruere legemet. Begynd ved at gøre bakken base. Det bør sammensættes af tre plader med en diameter på 1x2 cm og en længde på cirka 16 inches. Sælg de brædder på tværs af håndtagene, med mindst 10 inches afstand fra hullerne ved rattet ender. Sørg for, at håndtagene er let skråtstillede, således at hjulet ender er tættere og greb ender er langt fra hinanden. Derefter vedhæfte bakken base til håndtagene med træskruer. Dernæst skal du siden, tilbage, og frontpaneler. Til sidepanelerne, skåret to stykker hårdttræ, måler 16 inches i længden og 12 inches i bredden. Skær to blokke af træ til ryg og front paneler. Skru panelerne til bakken base. For at gøre trillebør mere tiltalende, runde de øverste hjørner af panelerne.
  5. Fastgør hjul og ben. Først skal benene ved at skære to stykker hårdttræ med en diameter på 1x2 cm og en længde på 16 inches. Skru benene til bagpladen og på skaftet af trillebøren. Slut derefter hjulet til hjulet ender ved at indsætte en bolt i hullerne. Med benene og hjulet på plads, bør trillebøren stå støt.

Indret dit trillebør ved at male eller farvning det

Indret dit trillebør ved at male eller farvning den. Du kan endda bruge stencil til at dekorere det med tal og former. Hvis det er alle klar, fyldes trillebør med planter og blomster efter eget valg og placer det i et hjørne af haven.