E2r

Sådan fjernes malertape fra træ

Afdækningstape kan irriterende stædig, især når du ønsker at fjerne det helt fra en overflade, især træ. Med en stor dosis af tålmodighed og ved at følge disse enkle trin, kan du rent fjerne det uden at skade dit trægulv eller bord. Læs videre for at lære mere.

  1. Forbered de følgende materialer først. Få en ren vaskeklud og en ren skål. Omhyggeligt lagt dampende varmt vand på skålen. Det er meget vigtigt, at vandet er virkelig varmt, men ikke til det punkt af din hud bliver skoldet ved berøring. Gå til tapede område. Soak en blød klud og vride det ud. Brug den fugtige varme klud, hold det for at dække hjørnet af malertape. Sørg for at du gør dette i hjørne, så båndet vil komme ud lettere. Vent i mindst fem minutter, mens dyppe kluden for at sikre, at den forbliver varm.
  2. Efter fem minutter, kan du nu fjerne den våde klud fra båndet. Forsigtigt, men fast rulle din finger over hjørne-kanten af malertape. Undgå at ridse eller krat det med dine negle til at undgå at beskadige træ overflade. Båndet bør komme ud meget let på dette tidspunkt. Du kan derefter få fat i det og forsigtigt trække det ud. Det er vigtigt, at du gør dette meget langsomt. Skrubbe det med den varme klud vil også hjælpe med at fjerne tapen uden at forlade alt for meget rest.
  3. Så snart malertape er helt slukket, vil du se nogle tape rester. Til lettere pletter, kan du gnide vaskeklud indtil klæbrige rester er helt væk. For genstridige rester, tilsættes en dråbe opvaskemiddel sæbe på din stadig varm klud. Forsigtigt, men fast gnide den mod de farvede område, indtil der ikke malertape rester vil blive set. Brug aldrig slibende klud og børste for at undgå ridser i træet. Skyl det hele ud med ren, blød klud dyppet i varmt vand. Dette vil sikre, at at der vil være nogen soap venstre på træoverflade. Tør den ikke krat det. Tør træ med en blød og ren klud. Gentag dette trin, indtil malertape rester er helt væk.
  4. Brug din gode gamle hårtørrer er også effektivt, når du fjerner genstridige afdækningstape om eventuelle træoverflader. Alt du skal gøre er at tænde din hårtørrer. Sørg for at du sætter det i høj varme indstilling. Placer den ved at pege de blæser mindst tre inches væk fra malertape. Lad den varme luft blæse båndet til omkring tre minutter for at blødgøre den klæbende gør det lettere at fjerne.
  5. Træk forsigtigt malertape på kanten. Langsomt fjerne det. Hvis der stadig er du har en hård tid at trække det hele ud, sprænge det ud med din opvarmet hårtørrer og prøv igen. Anvende trin nummer fire for eventuelle tape rester som du vil se, når du har helt fjernet malertape fra træ overflade.
  6. For en slutrengøring touch, anvende træ polish på den tidligere farvede område. Få en ren, blød og tør klud og sætte nogle polish i det. Tør træ med cirkelbevægelser. Gentag dette trin, indtil den er helt poleret og skinnende.
Sådan fjernes malertape fra træ. Forbered de følgende materialer først.
Sådan fjernes malertape fra træ. Forbered de følgende materialer først.

Det er de ting, du skal gøre, når du fjerner genstridige og klistret afdækningstape. Bare husk, ikke bruger dine negle, når du trækker tapen fra for at undgå at ridse og beskadige træet.