E2r

Hvordan laver stol sædebetræk

På en stol

På en stol, det er sædet af stolen, der får skydeskive for belastningen (undskyld ordspillet). Polstrede stole for eksempel, bliver slidt. Nogle ender misdannet fordi fyldstof er ikke længere intakt, puden er ofte ikke loppetjans længere. Stol sædebetræk lider fødevarer pletter, vovse savle og farveblyanter mærker.

Gør dit eget sædebetræk er ikke en vanskelig opgave

Hvordan laver stol sædebetræk. Træffe de nødvendige målinger.
Hvordan laver stol sædebetræk. Træffe de nødvendige målinger.

Gør dit eget sædebetræk er ikke en vanskelig opgave. Denne gør-det-selv projekt giver dig mulighed for at tilføje farve eller ændre udseendet af rummet, hvor stolen er placeret i en lille, men dramatisk måde. I vælger tekstiler. Opt til sarte stoffer til dekorative stole, men bruge tykkere stof til stole, der ofte bruges som opholdsstue, spisestue, køkken eller studere stole Overvej at købe brandhæmmende og maskine vaskbare tekstiler.

  • Træffe de nødvendige målinger. Med din målebånd, få længden og bredden af stolen sæde. Husk, at disse målinger, bliver du nødt til at tilføje en godtgørelse på hver side af omkring 4 inches. Identificere, hvordan kan stol sædebetræk du vil gøre. Beregne, hvor mange meter stof, du får brug for alle de sædebetræk.
  • Få dine materialer. Gå til din nærmeste stof butik og købe dit stof. Glem ikke at købe fiberfyld, som du har brug for stole med hynder, der har brug plumping op. De andre materialer og værktøjer, du kan få brug for dette projekt er: stof kridt, rippe værktøj, hæftepistol, klammefjerner værktøjet og stof saks.
  • Tag den gamle stol betrækket. Frigør stolesæde fra stolen. Brug rippe værktøj til at tegne den gamle stof. Hvis der er hæfteklammer eller søm, tage dem ud med remover værktøj.
  • Tilføj fiberfyld. Til puder, der skal være plumper, tilføje fiberfyld på toppen. Brug en saks til at trimme det overskydende fiberfyld.
  • Skære stoffet. Vend stolesædet oven på den forkerte side af stoffet. Let tegn omridset af sædet på stoffet. Fjern sædet. Mulighed for en ekstra 2 - 3 inches af godtgørelse på stoffet for hæftning. Skær stoffet med ekstra tilskud.
  • Fastgør stoffet. Placer sædet på cut stof. Sørg for, at sædet er centreret. Arbejde på den ene side først: den forreste del af sædet. Begynd hæftning i midten går til venstre og til højre. Stop hæftning på omkring 3 inches fra de to hjørner af denne side. Gør bagkanten af sædet efter samme metode for hæftning. Fortsæt med de to andre sider.
  • Foretag pæne hjørner. Startende med enten venstre eller højre side, stoffet kommer til forsiden af dækslet træk. Glat stoffet på denne side, som du trækker. Hæfte stoffet til forsiden af rammen. Skær overskydende stof. Træk den samme side på bagsiden, glatte stoffet på denne side, hæftning og skæres væk ekstra stof. Gør det samme med den anden side. Fold det ene hjørne af det overskydende stof af frontpanelet indad. Sørg for, at stoffet er stram og låget er glat på denne kant. Staple om hjørnet. Gør det samme med den anden forreste hjørne. Afslutte processen ved at gøre de samme ting til de bagerste hjørner.

Du kan nu vedhæfte din stol sædet til din stol

Du kan nu vedhæfte din stol sædet til din stol. Der er ingen grund til at sende din stol til en møbelpolstrer. Foretage eller ændre stol sædebetræk er en one-person gør-det-selv projekt. Nemt, billigt og sjovt at lave!