E2r

Hvordan laver tapeter

Få dekorative stykker tilføje en kongelig udseende til et hjem mere end en væg tæppe. Et af problemerne med gobeliner, er imidlertid den prisseddel. Disse er normalt håndlavede og kan være meget dyrt afhængigt forviklinger af nålen virker. Men mens en autentisk VÆGTAPET kan være meget dyrt, der er alternativer, der vil give dig en gobelin på blot et par minutter, og med blot et par dollars.

Hvordan laver tapeter. Størrelsen af lærredet.
Hvordan laver tapeter. Størrelsen af lærredet.
  1. Størrelsen af lærredet. Til projektet, vil du bruge en reklamere og din foretrukne stof. Når du vælger en reklamere du har en række muligheder - enten en stor væg gobelin stykke, eller et sæt af mindre gobelin stykker. Readymade lærreder er tilgængelige i de fleste kunst og håndværk butikker, og kommer i en bred vifte af størrelser. For en gobelin, der skiller sig ud, kan du vælge den 75 x 50 tommer lærred med en dybde på en og en halv tomme. Du kan også vælge tre eller fire mindre plader, som du kan arrangere på væggen for at skabe en tematisk sæt.
  2. Vælg stoffet. Når du har lærredet, det næste skridt er at vælge stoffet. Fordi du går til den gobelin udseende, vil du nødt til at finde et stof, der har en meget detaljeret mønster. Disse mønstre kan sværtet ud fra tøj farvestoffer, eller de kan være faktisk kniplinger indlejret i stoffet. Stoffer, der har den faktiske dekorative kniplinger vil være en smule dyrere, men vil give en mere autentisk gobelin føle og kigge efter dit projekt. Som hovedregel bør stoffer, der er farvestrålende og meget kringlet konstrueret kun anvendes til rum, der har blege eller neutrale farver. Hvis dit værelse er allerede meget smukt malet eller dekoreret, bør det stof, du vil bruge til din gobelin være i lyse eller neutrale nuancer.
  3. Klip stoffet. Når du har valgt stoffet, er det næste skridt er at skære stoffet ind i størrelse lærred. Spore lærred hjørner på stoffet, med stoffet ryg ende opad. Dernæst skal du tilføje yderligere seks inches af længden og bredden af kanvas, for at give dig plads nok til at fastgøre stoffet ind i lærred. Med de overskydende seks inches af stof på siderne af kluden roll, kan derefter skæres ud af stoffet med en saks. Stryge stoffet, indtil det er helt flad.
  4. Hæftning på plads. At fastgøre stoffet ind i lærredet, skal du bruge hæftemaskiner. Brug store korte kanoner og sørg for, at kanterne er hæftet hver en eller to inches. Hæfteklamme i bagsiden af lærred. Kontroller at se, om der er rynker danner på lærredet. Hvis der er rynker, skal du trække hæfteklammer strammere at justere stoffet.

For at vise improviseret billedtæppe, som du har oprettet, kan du vedhæfte en krog på bagsiden af lærredet ramme. Væggen gobelin, men vil også arbejde godt, hvis du blot vise denne på kappen eller udover et bord.