E2r

Hvordan laver tæppe renere med naturlige ingredienser

Kan du leve uden et tæppe derhjemme

Kan du leve uden et tæppe derhjemme? Svaret på, at man er helt forudsigeligt, fordi der ikke har et tæppe i hjemmet er som at leve uden centralvarme. Det er helt utænkeligt. Hvorfor? Jo, fordi et tæppe ikke kun er for useriøst display. Denne fine stykke hjem tilbehør definerer et rum, accentuerer et sofabord, beskytter træet bliver ridset, og giver en skid uden barriere, når dine børn kører rundt i dit hjem.

Hvordan laver tæppe renere med naturlige ingredienser. For at fjerne pletten og pletter alt, hvad du behøver, er eddike.
Hvordan laver tæppe renere med naturlige ingredienser. For at fjerne pletten og pletter alt, hvad du behøver, er eddike.

Plys eller ej, gulvtæppet er kommet for at blive. Hvis dit problem er rengøring det regelmæssigt uden urimelige omkostninger ved at ansætte en person eller købe noget fra hylden, kan du overveje at brygger dit eget tæppe renere ved hjælp af naturlige ingredienser. Her er nogle forslag:

  1. For at fjerne pletten og pletter alt, hvad du behøver, er eddike, vand, bagepulver og en flaske med en dyse spritzer. Bland alle tre ingredienser sammen og teste på et lille plaster på dit tæppe. Spray og gnid pletten med en blød børste. Støvsug tør.
  2. For at fjerne skimmel og meldug på gulvtæppet, der er blevet gemt væk, tage lige dele vand og farveløs eddike og hæld den combo i en flaske med en dyse spritzer. Spritz dette liberalt, så opsuge den overskydende væske med en tør svamp. Lad det tørre.
  3. For at fjerne fedt fra dit tæppe tager en del farveløs eddike og to dele koldt vand og bland dem sammen. Hæld ingredienserne i en flaske med en dyse spritzer. Tag nogle papirhåndklæder og duppes disse meget, meget forsigtigt ind så meget fedt, da disse kan absorbere. Undgå at skubbe papirhåndklæder ind i fibrene. Så, når du er færdig alt, hvad du kan for at tage så meget af fedt ud, spray eddike / vand blanding på pletten og tør efter med en tør klud. Gør dette flere gange, indtil det rydder op. Spray til sidst området med koldt vand, duppes det med en ren tør klud, dække området med en separat klud, lad det tørre natten over, og derefter støvsuge næste dag. Denne tæppe renere virker vidundere på orientalske tæpper, men ikke for syntetiske og uld tæpper.
  4. Sådan fjerner du motorolie fra dit tæppe, tage 6-8 stykker af citron og pres saften ud i to dele koldt vand. Hæld blandingen i en flaske med en dyse spritzer. Sørg for, at det hele er citronsaft og vand minus frøene. Brug en plastikske til at øse ud af så meget af den olie, der er indlejret i dit tæppe. Når det er gjort, straks smide skeen væk. Brug et par hvide papirservietter for at rense ud af, hvad der er tilbage. Sprøjt rengøringsopløsningen i en lille patch til at teste sin reaktion på de farvede område. Fortsæt, når du se, at det ikke er årsag til pletten for at sprede sig. Efter sprøjtning, skal du bruge en ren klud for blotting indtil det rydder op. Lad det tørre naturligt derefter støvsuge næste dag.

Nogle valg rådgivning og advarende ord:

  • Genbrug ikke plastflasker.
  • Hold dette ud af børns rækkevidde.
  • Undgå langvarig øjne og hud eksponering.
  • Den eneste løsning for cigaretter burns er at skære den brændte del ud, så det vil gøre dig godt at forbyde rygning overalt i dit hjem.
  • Ammoniak, blegemidler, rengøringsmidler, fortynder, og tændvæske, men anbefales som den sidste udvej for at tage ud pletter, er i virkeligheden meget dårlig og farlig for enhver form for tæppe (eller hjem), så du skal ikke forsøge at bruge dem som tæpperensere.
  • Rengøring meget dyre og eksotiske tæpper bør altid overlades til de professionelle.