E2r

Hvordan man får en urin plet ud af injektionsmørtel

Hvorvidt urin pletter er efterladt af mennesker eller kæledyr

Hvorvidt urin pletter er efterladt af mennesker eller kæledyr, injektionsmørtel farvet med urin er meget grimme at se på og ganske vanskeligt at rengøre. Flise understøbningsgrouts er porøse, og hvis de ikke er forseglet, vil urin trænge igennem og misfarve injektionsmørtel, ikke diskontering det faktum, at urin lugt kan være overvældende. Almindelige rengøringsmidler kan ikke fjerne disse pletter. Du er nødt til at købe et specielt sammensat kommerciel renere at fjerne urin pletter fra injektionsmørtel. Du er nødt til at løse to problemer, faktisk. Du er nødt til at fjerne pletten og neutralisere urin lugt, der var trængt ind i fuger. Tag et kig på nedenstående tips.

Hvordan man får en urin plet ud af injektionsmørtel. For at fjerne urin pletter.
Hvordan man får en urin plet ud af injektionsmørtel. For at fjerne urin pletter.
  • For at fjerne urin pletter, sprøjtetåge injektionsmørtel med smudsfrigørende Pre-Mist fremstillet af Planet Urin. Drys Urin ™ Out Powder over området / s, du har sprøjtet med jorden Udgivelse Pre-Mist. Iført en gummi arbejde handske, pulveret arbejde over de farvede områder. De farvede områder vil danne bobler, som vil løfte og fjerne urin pletter. Fjern pulveret enten ved at feje gulvet eller ved støvsugning området. Der kan være farvede områder, der ikke er synlige for det blotte øje. Lokalisere disse områder ved hjælp af en håndholdt blacklight. Sluk for hovedafbryderen lys og bruge blacklight at lokalisere skjulte urin pletter. Disse pletter vil lyse, når blacklight skinner på dem.
  • Fjernelse af urin lugt fra injektionsmørtel kræver et andet sæt af rengøring hjælpemidler. Spray farvede område med Smells No-Mere ™ Lugt Eliminator. Dette produkt er også fremstillet af Planet urin. Tør de snavsede områder med en rengørings svamp dyppet i vand. Denne indledende proces vil desinficere området og dræbe lugt-forårsager bakterier. Lad området tørre grundigt, før du går videre til næste trin.
  • Anvende opløsningen yderligere tre gange i de ramte områder. Lad opløsningen tørre helt, før sprøjtning den anden og tredje anvendelser. Dette trin vil dræbe alle de bakterier, der er til stede i cementen.
  • Hvis lugten er forårsaget af kæledyr urin, anvende No-P! ™ Housebreaking Aid. Dette vil effektivt fjerne alle spor af urin duft på fuger, så dit kæledyr ikke vil blive tvunget til at komme og markere de områder igen.
  • Rens resten af flisegulvet, herunder injektionsmørtel og anvende injektionsmørtel fugemasse. Sørg for, at mennesker og kæledyr ikke kommer til det behandlede område indtil tætningsmidlet er helt tørt. Anvende en anden coating og tillade forseglingsmidlet at tørre. Dette vil sikre, at det cementerende materiale er fuldstændig forseglet og vand og andre væsker vil ikke være i stand til at gennemtrænge porøse overflade. Påfør injektionsmørtel fugemasse årligt.

Vær på vagt, når du har kæledyr og små børn i huset

Vær på vagt, når du har kæledyr og små børn i huset. Spray urin stænk med OxyClean eller blegemiddel og vand så hurtigt som muligt, og tør efter, så urinen ikke vil have tid til at trænge igennem og plette de fliser og fuger. Hvis du planlægger at retile dit gulv, skal du vælge større fliser for at minimere fugning. Mørkere injektionsmørtel farve vil skjule grimme injektionsmørtel pletter, men det vil ikke forhindre injektionsmørtel fra ildelugtende af urin. Lær din lille dreng at sigte mod toiletkummen ordentligt og træne dine kæledyr at lade dig vide, når de skal tisse eller flytte deres tarme, så du kan tage dem ud eller bruge en udpegede stedet.