E2r

Hvordan man har en varm seng

Det er nødvendigt at have en varm seng i vintermånederne til at hjælpe dig med at få en behagelig og hyggelig aften. Hvis dit værelse er drafty, eller du ikke har en varmelegeme installeret i dit soveværelse er der stadig nogle ting, du kan gøre for at sikre, at du har en varm seng hver gang, selv under de kølige nætter. Tag et kig på disse tips.

  1. Anvende flere ark, at man kan lag oven på den anden. Dette kan give dig al den varme du har brug for en komfortabel søvn. Hvis det bliver for varmt, kan du nemt fjerne en af de tæpper og stadig være behagelige.
  2. Få nogle flannel tæpper eller dem, der er lodden som fløjl fremstillet af syntetiske materialer. Disse vil give dig nok varme og varmt din seng. Din krop hoved kombineret med tæpper vil sikre, at din seng er varm hele natten.
  3. Luk dine vinduer stramt og dække hullerne med klude og rullede håndklæder. Gør det samme for din dør til at afværge kølige luft, der kommer fra resten af huset. Du kan også varme dit værelse ved at hænge en plast curtain på dine vinduer. Dette vil sikkert fange solens varme i løbet af dagen, og vil holde dit værelse varme og din seng for natten. Ligeledes bør du også lukke dørene til andre rum i huset, der ikke bliver brugt til at minimere spredningen af kold luft, der cirkulerer inde i dit hus.
  4. Bær pyjamas og varme sokker i seng. Dette vil give dig nok varme, vil langsomt overføre til din seng. Du kan også bundte og kramme din narresut eller din tæppe, mens du er i din stue ser fjernsyn for at holde den varm med din krop varme. Hvis du har en pejs i stuen, placere dine tæpper og dyner nær det at varme dem. Varmen, bevares, når du sprede dem på din seng senere.
  5. En elektrisk tæppe vil virkelig afværge vinteren chill og holde dig varm hele natten. Vælg en med en regulator og timer, som du kan indstilles til automatisk at slukke på et bestemt tidspunkt.
  6. En ned talsmanden vil sikre dig en god nats søvn ved at holde dig så godt som din seng varm. Den ned talsmanden vil fælde varmen genereret af din krop og opvarme luften under dynen så godt, gør din seng Toasty varm.
  7. Varmt vand flasker og varmepuder vil også holde dine fødder og din seng varm. Ofte er det fødderne, der føler kulden hurtigere end resten af din krop, så holder dem varme vil sikre dig en god nats hvile. Hold dig lagen tæt på din krop til at indfange varm luft. Du kan også ønsker at placere flere puder omkring dig til at holde dig varm.
  8. Bær tykke sokker i seng. At holde din fødder varme er afgørende for at holde resten af kroppen ved en ensartet temperatur. Partner disse med varme flannel pyjamas bunde og toppe. Snart kan du opleve, at du er for varmt til selv at gå under flere lag af tæpper.
Hvordan man har en varm seng. Anvende flere ark, at man kan lag oven på den anden.
Hvordan man har en varm seng. Anvende flere ark, at man kan lag oven på den anden.

Hvis tips nedenfor ikke varme din seng og du, overveje at tage en ferie i vinter og take off til et tropisk sted, hvor du kan nyde solen og stranden i smukke omgivelser.