E2r

Hvordan man kan fjerne kaniner

Kaniner er sød og dejlig, men ikke mens de er i færd med at spise dine planter fra haven! Være en tryllekunstner og opdage, hvordan man effektivt gøre disse små væsener forsvinder:

  • Placer et ansigt omkring din have. Dette bør være en af dine første skridt, at placere en beskyttende barriere er den ene ting, der ville effektivt at holde kaniner væk fra din ejendom. Brug hønsenet, men sørg for, at det ikke kun er høj nok (omkring 3 meter er tilstrækkelig), skal det ligeledes gravet dybt nok ned i jorden, så kaniner og andre gener skabninger vil ikke være i stand til at indtaste din ejendom fra undergrunden.
  • Brug en hund til at skræmme kaninerne væk. En hund kan skræmme kaniner, og har man hele tiden bevogtning din have vil afskrække kaniner fra venturing i nærheden af det. Et ord af advarsel, selvom: hvis din hund bider kanin og kaninen har rabies, kan din hund blive en bærer af det (selv om hun allerede er vaccineret). Det er derfor, du kunne have din hund trænet til blot gø ad kaninerne, men aldrig at bide dem.
  • Brug humane kanin fælder. Også kaldet catch-and-release fælder, vil disse tingester effektivt fange kaniner live. Du kan købe dem kommercielt, og placere dem i områder, der frekventeres af kaniner. Sæt nogle produkter inde i fælder for at agn kaninerne. Når du gør fange critters, så sørg for at du slippe dem ud mindst fem miles væk. Et ord af advarsel dog: holde børn og dine kæledyr væk fra disse kanin fælder, som de kunne vise sig at være meget farligt.
  • Prøv tørret blod måltid. Du kan købe disse på havearbejde centre simpelthen drys dem rundt i periferien af din have, og kaniner ville blive afskrækket fra venturing i (de ikke kan lide lugten).
  • Prøv at overbrusning krydderier på planter, de spiser. Overhold de specifikke områder i din have, at kaninerne synes at hyppige, bagefter, drys krydderier som peber, hvidløg og cayenne peber på disse anlæg. Kaniner er kendt for at lide den skarpe lugt og smag af disse krydderier, og de ville lære hurtigt for at holde sig væk fra din "flavorful" haven. Husk at drys krydderier og næ, især lige efter regn.
  • Prøv at sætte menneskehår omkring periferien af din have. Du kan anmode om fra din lokale barbershop for nogle poser af menneskehår, lad dem vide din grund til en sådan anmodning, eller du kan få spørgsmålstegn blikke. Også være opmærksom på at nogle kaniner ikke synes at være påvirket overhovedet af menneskehår, så du måske ønsker at prøve denne løsning i samarbejde med andre.
  • Put planter, kaniner ikke kan lide. Nogle eksempler på disse planter omfatter følgende: milkweeds, indfødte vilde salat, vilde vismænd, lupin, vervains, Ironweed, ragworts og perikon. Disse planter som regel er for bitter eller endog giftige, og ville afskrække kaniner fra frekventere din have.

Der har du det

Hvordan man kan fjerne kaniner. Placer et ansigt omkring din have.
Hvordan man kan fjerne kaniner. Placer et ansigt omkring din have.

Der har du det! Disse er blot nogle af de prøvede og testede løsninger til at holde kaniner væk fra din have. Husk, at du aktivt prøve to eller flere af ovenstående tips, indtil du opdager, at du har foretaget de kaninerne magisk forsvinde fra din ejendom. Held og lykke, og håber, at dette hjalp!