E2r

Hvordan man kan gå grøn med gummi barkflis

Bioklip er en proces, der ligner blade formation på skov grunde. Dette baner vejen for frøspiring, ukrudt undertrykkelse, beskyttelse af jorden, erosion reduktion og fugt fastholdelse. Traditionelle dækningsmaterialer er lavet af træ, men i de senere år er de blevet ødelæggende for miljøet.

Hvordan man kan gå grøn med gummi barkflis. Jordens ressourcer er gradvist vender udtømning.
Hvordan man kan gå grøn med gummi barkflis. Jordens ressourcer er gradvist vender udtømning.

Dette resulterede i udviklingen af gummi barkflis. Begynde at spare dyrebare træer og få disse grønne tanker.

1.. Sig goddag til Mr. Barkflis. Det er godt at have en idé om det element, du ønsker at tilføje til din have eller landskab, før bevæger sig fremad. Gummi barkflis kan produceres via dæk fra lastbiler, trailere, og personbiler. De stålbånd fjernes efterfulgt af en grundstødning procedure. Slutproduktet kan enten være gummi nuggets eller polering.

2.. Det har kant over bark. Gennem årene gummi er blevet sammenlignet med sin træ modstykke. Nylige undersøgelser tyder på, at barkflis have gummi komponenter skille sig ud på grund af fordele som:

 • Buffing og nuggets skabe øget jordtemperaturen på grund af de isolerende evner de nævnte materialer.
 • Den ikke-porøse egenskab af gummi gavner jorden på grund af reduceret vandoptagelse.
 • Svampevækst er mindsket.
 • Weed er dehydreret, før den når jord grænser.
 • Komprimerede jordtyper påvirkes ikke af humus.
 • Gummi barkflis er fundet effektiv i at bryde falder især når det er anbragt i en forholdsvis tyk måde. Dette gør det til en oplagt kandidat i etableringen legeplads fundamenter.
 • Det bringer en wire-fri mulighed for i din muld setup.
 • Nugget eller makuleret formular er for nylig blevet omfavnet af hestevæddeløb arrangørerne. Det er blevet bevist egnet til fod materiale, når det blandes med sand.
 • Du vil ikke gå igennem stive vedligeholdelsesplaner som barkflis kan vare op til 25 år.
 • Tilpas dit område med farver efter eget valg.
Hvordan man kan gå grøn med gummi barkflis.
Hvordan man kan gå grøn med gummi barkflis.

3.. Gem din lomme så godt. Going grønne betyder ikke, du er nødt til at gå ud med din opsparing. Tænk stort på denne ene. Når du har kortlagt en god layout gå med hele din værftet stedet for at gøre særskilte plot stykker. Gå gennem dit område og køb i løs vægt. Der er specialkemikalier sites på nettet, der kan gøre afstanden med dine bioklip behov.

4.. Lad vinden af forandringer blæse frit. Støt dit gummi buddy ved at forberede dit sted for dens komme. Gå over disse enkle begreber og du vil komme ud af din plæne med et smil hver dag.

 • Selvom tests har vist, at ukrudt ikke kan modstå bioklip dygtighed af gummi, er det bedst, hvis du udfører nogle drab på egen hånd. Få et pålideligt produkt, og spray indtil de slip.
 • Rense området og sørg for der er ingen spor af din tidligere bioklip valg.
 • Gummi barkflis installatører tyder have barrierer lagt på jorden. Disse kan være klud, der kan bidrage til dine ukrudt gratis bud.

5.. Gå efter den rigtige dybde. Antallet at tænke på i løbet af denne fase er en eller to inches. Dette vil øge levetiden på din muld. Desuden vil der være øget ukrudt beskyttelse. Hvis du opdager, at farven er fading som normalt finder sted på omkring fire til fem år efter, røre tingene op med din rake.

Jordens ressourcer er gradvist vender udtømning

Jordens ressourcer er gradvist vender udtynding. Gør din side. Heal miljøet ved at give din værftet et nyt look.