E2r

Hvordan man kan opretholde en grus indkørsel

Grus indkørsler er nu ved at blive mere almindelige, end at have det cementerede, som er dyrere. Grus indkørsler skal vedligeholdes regelmæssigt, da de er tilbøjelige til ukrudt, dannelse af vandpytter og bevægelsen af grus forårsager indkørslen til at være mudret. Her er nogle nyttige tips i at opretholde en grus indkørsel:

Hvordan man kan opretholde en grus indkørsel. Jævnligt rive grus indkørsel at udjævne grus.
Hvordan man kan opretholde en grus indkørsel. Jævnligt rive grus indkørsel at udjævne grus.
  1. Tag ukrudtet ud. Ukrudt kan vokse i mellem grus, og hvis ikke trukket ud i tide, vil de tage rod og vil være mere vanskelig at fjerne. Ukrudt har tendens til at samle snavs og i sidste ende holde vand, når det regner. Det er også tilrådeligt at bruge kemiske ukrudtsmidler stedet for at trække dem ud for at undgå at skabe huller i indkørslen.
  2. Jævnligt rive grus indkørsel at udjævne grus. Når der er hyppig trafik, grus på indkørslen normalt bevæger og akkumuleres på siderne, og snavs bliver mere udsat for. Når det regner, det bliver til mudder og vandpytter formular. For at undgå dette, rive grus jævnt for at dække de nøgne områder. Hvis indkørslen er lang og ikke kan rives manuelt, kan du bruge en grus indkørsel groomer, der er sammensat af en afvejet metalramme, der er knyttet til en lastbil og slæbt bag det at rive gruset.
  3. Udfyld vandpytter og huller med sand og grus i stedet for regelmæssig jord for at undgå vand til at akkumulere igen og få det til at udvikle sig til et nyt hul. Ved påfyldning et hul, lægge mere sand og grus, indtil det er mere ophøjet end resten af indkørslen. Så lad din bil passere gennem det, indtil det bliver mere kompakt og udjævner med resten af indkørslen.
  4. For at undgå vand fra akkumulere, især i midten af indkørslen, rive grus på en sådan måde, at centeret er den mest forhøjede del. Dette kaldes at skabe en krone. På denne måde, afløb vand ud til siderne og gør sin vej til kanalen på den side af vejen. For den del af indkørslen, der er i nærheden af dit hus, rive grus på en måde, at vandet løber væk fra dit hus.
  5. Bortset fra at slippe af med ukrudt, tag nedfaldne blade fra grus indkørsel, da de opløses i snavs. Når det regner, er det også akkumuleres vand. Du kan vælge at feje det med et kosteskaft, men dette kan være upraktisk for et stort område af indkørslen, plus fejer flytter grus. Du kan vælge at bruge en løvblæser, specielt i løbet af efteråret. Gør dette, mens bladene er tørre, fordi bladene ikke vil blive blæst væk, når de er fugtige.
  6. Efter flere måneder, kan du nødt til at dumpe i en frisk forsyning af grus til at vedligeholde din grus indkørsel. Gør dette i løbet af efteråret eller foråret. Vær sikker på at dække huller med jord først, før hælde grus. Det er bedst at bruge skarpe grus, så det presser på jorden og bliver der, snarere end runde dem, der let roll off road eller går ind i din værftet.