E2r

Hvordan man kan reducere dit kulstof - fodaftryk

Reducere din carbon footprint kan være noget, du har tænkt over i et stykke tid, men er ikke sikker på, hvordan man griber det an. Vi vil skitsere under et par tips, der kan anvendes til dit daglige liv til at begrænse de skader, som vi lader vores planet. Intet er for svært at gøre, da blot et par mindre tweaks til din livsstil kan alvorligt reducere dit kulstof-fodaftryk.

Hvordan man kan reducere dit kulstof - fodaftryk. Trashdrink vand fra hanen i stedet for flaskevand.
Hvordan man kan reducere dit kulstof - fodaftryk. Trashdrink vand fra hanen i stedet for flaskevand.

Fødevarer
Forbruge økologiske produkter, selv lokale produkter når det er muligt, og holde kød til kun et par dage om ugen, medmindre du er vegetar.

Energi
Skrue ned for termostaten i ubrugte rum er en stor saver af energi. Når du åbner windows at lufte skrue ned for varmen, slukke lyset, når man forlader et rum og husk at slukke elektronik i stedet for at holde dem på standby. Brug kompakte fluorescerende pærer i stedet for elpærer.

Vand
Den gamle standby kliché at sætte en mursten i dit toilet tank er stadig en acceptabel måde at reducere dit forbrug af vand. Sørg for, at du ikke har nogen lækager. Dette kan gøres ved at læse din vandmåler om natten, og igen om morgenen før forbrug begynder igen. Brug økologiske rengøringsprodukter, eller begrænse mængden af rengøringsmidler produkter, du bruger til at forhindre udslip af giftige stoffer i vandet.

TrashDrink vand fra hanen i stedet for flaskevand

Transportationride en cykel.
Transportationride en cykel.

Trash
Drikke vand fra hanen i stedet for vand på flaske, for at undgå brugen af plast. Carry en klud sæk til købmanden med dig. Kompost, hvis du har en have, alt organisk materiale. Det vil gøre din have vokse bedre og reducere din papirkurv samling regningen. Nægte junk mail, købe i løs vægt for at reducere unødvendige indpakningsmaterialet og kasser. Undgå noget, der er disponible i naturen, og drage fordel af materialer, som du kan bruge og genbruge. For eksempel kan papirhåndklæder erstattes med klud, kan barbermaskiner være engangs eller langvarige, kan kameraerne kan genbruges så mange gange, mens en engangsvare varer, men en gang.

TransportationRide en cykel

Transport
Ride en cykel, gå eller bruge offentlig transport over korte afstande. Vælg at tage en længere ferie snarere end 2 kortere ture. Hvis rejser i Europa, tage toget i stedet for en plan for dine rejser. Selvfølgelig car-pooling at arbejde stadig tilbyder mange fordele. Udover at spare penge, bidrager det til at reducere dit kulstof-fodaftryk og øger dit sociale liv.

En lille investering kan betale rige udbytte
Der er ingen bedre tid til at foretage ændringer, end når du er remodeling dit hus. Vælg termoruder, energieffektive apparater og ekstra isolering. Alle disse projekter kan koste mere i begyndelsen, men i løbet af livet af de forbedringer, du vil ikke kun have reduceret dit kulstof-fodaftryk, vil du have den gode følelse af at have hjulpet planeten for de næste generationer.