E2r

Hvordan man kan sammenligne tilbud fra forskellige kabel-udbydere

Fra listen over mange kabel-udbydere

Fra listen over mange kabel-udbydere, kan finde en, der er perfekt til dit tv, telefon og Internet service være en skræmmende opgave. Med alle de tilgængelige muligheder på markedet, og så mange tekniske termer til at overveje, du ofte bare nøjes med, hvad der er det første valg, der er tilgængelig for dig. Det valg, du har foretaget nok ikke den bedste for dig. Her er nogle ting, du skal overveje for at kunne sammenligne de tilgængelige udbydere på markedet i dag.

Hvordan man kan sammenligne tilbud fra forskellige kabel-udbydere. Dial-up forbindelse var pioner for hjemmet internet service.
Hvordan man kan sammenligne tilbud fra forskellige kabel-udbydere. Dial-up forbindelse var pioner for hjemmet internet service.
  • Dial-up forbindelse var pioner for hjemmet internet service. Det kræver en aktiv telefonlinje ved tilslutning til internettet, hvilket betyder, at telefonlinjen anses ubrugelig, når adgang til internettet. Selv om dette er stadig til rådighed i dag, er det ikke længere populær på grund af det faktum, at det er tilbøjelig til at afbryde og er meget langsom. Men dial-up stadig eksisterer for en grund. Du behøver ikke meget, hvis man valgte en dial-up forbindelse. Alt du behøver er en telefonlinje og et telefonstik og bratsch, har du billig adgang til Internettet.
  • Digital Subscriber Line (DSL) leverer digital datatransmission gennem ledninger af et lokalt telefonnet. En forbedring i forhold til dial-up forbindelse, kan da telefonlinjer bruges samtidig med internettet, da den deler frekvens i to bands. Dataene for adgang til internettet bruger den høje frekvens, mens almindelig telefon bruger lavere frekvens. Der er forskellige bredbånd Internet-udbydere, der tilbyder DSL, som er hurtigt at blive den mest populære af de kabel-udbydere. Du kan nemt vælge en bredbåndsforbindelse plan, der ville passe til dine behov.
  • Kabel Internet Access bruger kabel-tv infrastruktur til at få adgang til internettet. Det giver netværk EDGE-forbindelse gennem bredbånd kabel til slutbrugeren. Denne service tilbyder en højere hastighed i forhold til DSL-tjeneste, men det kræver mere af brugeren, da den har brug for et kabelmodem på kunden for at få adgang til internettet. Dette kan være dyrt på den del af abonnenten. Du absolut betale for hastigheden på din internetforbindelse.
  • Trådløst Internet Service Providers (totter), er Internet-udbydere med netværk, der er bygget over trådløse netværk. Oprindeligt totter var kun tilgængelige i landdistrikterne, hvor DSL og kabel var ikke en mulighed. Disse dage, en masse af udbydere er tilgængelige på markedet. Speed til dette internetadgang varierer med tilgængeligheden af trådløse netværk i det område, du befinder dig i.
  • Satellit Internet Access er en nyere teknologisk udvikling. Ikke meget er blevet skrevet om det endnu på grund af den nye i den teknologi, kun at det anvendes til steder, hvor jordbaserede Internet adgang er ikke til rådighed, og for kunder, der ofte flytter. Internetadgang kan stilles til rådighed på havet skibe og landkøretøjer.

Hvis du bemærker, hver Internet udbyder har sine egne fordele og ulemper. Du kan finde en, der ville bedst passer til dine behov ved notering hvad der er vigtigst for dig: hastighed, pris, at kunne få adgang til internettet fra hvor som helst, etc.