E2r

Sådan at forstå spektret af naturligt lys

Naturligt lys er så ekstremt vigtigt, at vi ville stoppe med at arbejde uden. En masse mennesker ville betale tusindvis af dollars bare for at sikre, at tilstrækkelig naturligt lys vil passere gennem deres vinduer derhjemme. Naturligt lys er perfekt til både indendørs og udendørs aktiviteter såsom grill grille, camping, spille udendørs sport eller bare læse en bog. Det kan opnås gennem den rette placering af døre og vinduer. Du kan styre mængden af naturligt lys, der kan passere gennem dine døre og vinduer ved hjælp af gardiner eller persienner.

Sådan at forstå spektret af naturligt lys. Tests blev udført i klasseværelser og kontorområder.
Sådan at forstå spektret af naturligt lys. Tests blev udført i klasseværelser og kontorområder.

Naturligt lys ikke blot bidrager til udseendet af dit hjem, men til din fysiske og følelsesmæssige velbefindende så godt. Ifølge undersøgelser, gør en veloplyst rum folk gladere og mere produktive. Office rum, der er tilstrækkelige kilder af naturligt lys fra vinduerne er mere produktive arbejdsmiljøer. Placering af skrivebord i nærheden af vinduet kan hjælpe medarbejderen at reducere belastning af øjnene fra opholder lange timer foran computeren.

Her er listen over de fysiske lyskilder:

 1. Sol
 2. Moon
 3. Fire
 4. Stjerner
 5. Meteor eller Meteor brusere
 6. Nebulae
 7. Foxfire
 8. Himmellys
 9. Magma
 10. Aurorae
 11. Tilvækst diske
 12. Lightning
 13. Plasma
 14. Triboluminescence
 15. Glød orme
 16. Fireflies
 17. Antarktisk lyskrebs
 18. Lux Operon (marine bakterie)
 19. Aequorea Victoria (vandmænd)
Sådan at forstå spektret af naturligt lys.
Sådan at forstå spektret af naturligt lys.

For dig fuldt ud at forstå, hvad naturligt lys handler om du har brug for at kende sin historie i videnskaben. Mange år siden gennemførte Isaac Newton et eksperiment ved hjælp af naturligt lys i, hvad der er blevet kendt som Newtons Prism Experiment. Isaac Newton brugte et prisme for at finde ud af, om et hvidt lys består af forskellige farver, og han viste så meget efter en række tests. Faktisk var han den første person til at erkende kilden af regnbuen.

Udsættelse for en fuld bølgelængde spektrum kommer fra solen menes at hjælpe med at opretholde et godt helbred. De fleste af kunstigt lys, såsom pærer og lamper er korte af det fulde afbalanceret spektrum af sollys. En mangel på daglig eksponering til den fulde afbalanceret spektrum af naturligt lys hæmmer din krops evne til at skabe og absorbere næringsstoffer. Det kan alvorligt påvirke dit syn, væksten i dit hår, tekstur af din hud og andre dele af din krop. Halvfems procent af vores liv er brugt indendørs, og de fleste af tiden under utilstrækkelige lysforhold. En sådan livsstil kan forårsage en masse sundhedsmæssige problemer såsom depression, forhøjet blodtryk, metaboliske problemer, søvnløshed, migræne og meget mere.

Tests blev udført i klasseværelser og kontorområder

Tests blev udført i klasseværelser og kontorområder, og en fuld og afbalanceret spektrum af naturligt lys blev bevist ikke kun at forbedre arbejdsmiljøet, men også for at forbedre den fysiske og følelsesmæssige velbefindende af mennesker. Sollys har store mængder af ultraviolette stråler, er der ingen tvivl om det. Men moderation er løsningen. Grundbeløb sollys er forpligtet til at opretholde dit liv og dit immunforsvar. Hver bølgelængde af sollys hjælper med at stimulere produktionen af D-vitamin, absorption af calcium og andre vitaminer og mineraler. Desuden hjælper det i behandlingen af acne, anæmi, colitis, eksem, gigt, herpes og lupus.