E2r

Hvordan man lærer om de typer af vinduet nuancer

Vindue nuancer har en række forskellige former, størrelser og stilarter

Window nuancer har en bred vifte af former, størrelser og stilarter. Window nuancer er lavet til helt at blokere udenfor lys. I modsætning gardiner, bliver et lag af blackout foring tilsat til skyggen. Disse kan også bruges til blot at filtrere den mængde lys, som du ønsker at komme i rummet. Bortset fra dette, kan vinduet nuancer råd indbyggerne i rummet en stor del af privatlivets fred, når dørene er lukket, og de nuancer er trukket - uden lys og lyde slukket.

Shades er populære i dag

Shades er populære i dag, ikke kun fordi prisen er overkommelig, men også fordi de kommer i forskellige farver, teksturer og stilarter, der kan blande ind i ethvert rum. Selv om nogle typer af vinduet nuancer er lavet af dyrere materialer, de mange forskellige vindue nuancer til rådighed, især i isenkræmmere, betyder, at du kan vælge hvilken stil du foretrækker. Her er hvordan man vælger den rigtige vindue skygge for din bolig.

Hvordan man lærer om de typer af vinduet nuancer. Plisserede nuancer er et billigere valg af nuancer i forhold til cellulære nuancer.
Hvordan man lærer om de typer af vinduet nuancer. Plisserede nuancer er et billigere valg af nuancer i forhold til cellulære nuancer.
  1. Roman nuancer er elegante og smukke, når hængt på et vindue . Den "humpede" eller "teardrop" stil af klassisk romersk nuancer er i pænt syet folder, som kan være i Flat eller klassisk stil.
  2. Cellular nuancer, også kendt som Honeycomb Shades, er lavet af to eller tre stykker lag stof, der er plisseret og udformet som honeycomb former. Disse skaber lommer af fanget luft. Med tilføjelsen af et lag af let filterstof er isolationsevne fordoblet.
  3. Plisserede nuancer er et billigere valg af nuancer i forhold til cellulære nuancer, men den plisserede nuancer har næsten de samme fordele og fordele. Plisserede nuancer også filtrere lys og et blackout stof kan tilføjes til den, så der er fuld lys blokering. Selv plisserede nuancer måske ikke er så gode isolatorer som cellulære nuancer, den plisserede nuancer stadig holde varm og kold luft ud af værelserne.
  4. Roller nuancer kan nemt rulle op, og kan trækkes ned. De bruger en fjedermekanisme, som du nemt kan trække. Rullelejer nuancer kan være fremstillet af vinyl, stof eller laminat. Isolerende rullelejer nuancer har tykkere blinds mens dem, der kun bruges til at give personlige oplysninger kan være meget tyndere.
  5. Vævet træ nuancer er lavet af naturlige materialer som træ, fiber eller endda græsser. Disse typer af nuancer hjælpe med at bringe naturen og en fornemmelse af udendørs ind i et rum. De let kan hæves eller sænkes ved hjælp af en ledning, som har en prop for at holde nuancer halvvejs åben.

Fastholdelse vindue nuancer i et rum betyder, at du er nødt til at holde dem rene. Nogle mennesker er tilfredse, når de bare støve deres vindue nuancer og tør virkelig mærkbar snavs på deres nuancer. Du kan vedligeholde dit vindue nuancer ved at:

  1. Forsigtigt at trække i snoren op og ned en gang om ugen for at opretholde dens funktionalitet.
  2. Afstøvning de nuancer fra top til bund, front og ryg, mindst en gang om ugen med en blød klud.
  3. Vask vinduet nuancer (begge sider) med en cellulose svamp dyppet i sæbevand. Sørg for, at en stor plastik drop klud er klar til at absorbere eventuelle drypper under vinduet skygge. Tør derefter de våde vindue nuancer med bløde rene klude når du er færdig.
Vindue nuancer har en række forskellige former, størrelser og stilarter. Roller nuancer kan nemt rulle op, og kan trækkes ned.
Vindue nuancer har en række forskellige former, størrelser og stilarter. Roller nuancer kan nemt rulle op, og kan trækkes ned.

Brug vindue nuancer betyder, at du ikke behøver at lukke skodderne for at have privatliv. Selvom rengøring er en ganske kedelig opgave, det er givende efter at se hele din vindue nuancer rene og fri for støv.