E2r

Hvordan man lærer om international emissionshandel

International Emissions Trading har været længe debatteret og er et problem i hele verden. Det internationale handelssystem Emissioner tilbud er global og også kendt som Cap and Trade, som en hætte, der bruger en statsligt organ for at få en grænse for luftforurenende stoffer, der kan afgives. Udligningsmekanisme annonceret i "Clean Air Act" i 1977. En virksomhed får lov til at vælge, hvordan og hvornår at reducere deres emissioner.

Tage omkring et debatteret emne

Tage omkring et omdiskuteret emne. Da præsident Obama foreslog i 2010 et budget til at bortauktionere forureningstilladelser med en cap and trade-program dette medførte bekymringer. I dette forslag er det opdeler rigtige for industrien og erhvervslivet til at udlede. Det reducerer også den globale opvarmning og flytter USA i mere grøn energi alternativer.

For at tackle de udfordringer, som klimaforandringer, vi må erkende, at klimasystemet er en delt ressource, hvis stabiliteter kan blive påvirket af industri-og andre emissioner af kuldioxid og drivhusgasemissioner.

Det er altid en fordel at vide, at regeringerne indsamle og udveksle oplysninger om udledningen af drivhusgasser også:

  • Nationale politikker og bedste praksis
  • Launch nationale strategier rettet grønne drivhusgasser
  • Bestemmelser i Finansiel og Teknologisk Støtte til udviklingslande
  • Forberedelse til Tilpasning A til virkningerne af klimaændringer
Hvordan man lærer om international emissionshandel. Tage omkring et debatteret emne.
Hvordan man lærer om international emissionshandel. Tage omkring et debatteret emne.

Eventuelle omkringliggende spørgsmål, der har fundet sted, vil blive diskuteret. Spørgsmål som:

  • Drivhusgas, der stammer fra naturen og menneskelige aktiviteter
  • Gode gas i atmosfæren
  • Bad gas ved jordoverfladen

Dette er en potentielt vigtig fordel ved luftforurening reduktioner ved at målrette kortlivede klimapåvirkning. Vidste du, at en målrettet strategi udviklet med drivhusgas og luftforurening interaktioner hold præsenterer analyse af omkostningseffektive luftforurening? En målrettet tilgang kan reducere omkostningerne med op til 80%.

Hvordan man lærer om international emissionshandel.
Hvordan man lærer om international emissionshandel.

Den bedste del om det er en veldesignet luftforurening kontrolstrategi ikke kun reducerer luftforureningen, men også reducerer udledningen af drivhusgasser på samme tid. Anvendt tværfaglig forskning bliver brugt af luftforurening og økonomiske udvikling.

Denne udvikling er at udvikle innovative modelværktøjer, der beskytter den lokale, regionale og globale atmosfære uden støbning den mindste byrde for den økonomiske udvikling.

Har du nogensinde hørt om Project 88? Et projekt blev lanceret som en del af "USA Acid Rain Program". Har jeg nævne "Projekt 88" er en opbygning af netværk for at samle miljø samt industrielle interesser i Europa?

"Projekt 88" grene ud fra den amerikanske Clean Air Policy, voksende globale klimapolitik og videre ind i EU med forventningerne i nye kulstof markeder.

Selvom der er emissionsbegrænsninger land til land. Vi som en helhed sammen kan ændre et klima globalt.