E2r

Hvordan man laver en kalksten gårdhave

Brugen af kalksten er meget populær især i Europa og Nordamerika Europa. En masse af tidlig egyptiske kunst blev også lavet af kalksten. Limestone er en sedimentbjergarter, der er let at finde overalt, og er ikke særlig dyrt. Endvidere er det ikke kun anvendes til arkitektur, anvendes det også til fremstilling tandpasta, medicin og nogle kosmetik.

En kalksten patio er en nem tilføjelse

En kalksten patio er en nem tilføjelse, at du kan gøre på egen hånd i dit hjem. Alt du behøver at gøre dette er en skovl, snor, en hånd tamper, geotekstilstof, og knust kalksten med bøder. Bøder er jordet kalksten, der er blandet med klipperne til at holde dem sammen. Den vil fungere som cement til din kalksten gårdhave.

Hvordan man laver en kalksten gårdhave. Installer geotekstilstof.
Hvordan man laver en kalksten gårdhave. Installer geotekstilstof.

Når du har alle disse materialer ved hånden, skal du følge disse trin:

  • Location. Bestem hvor du vil sætte dit kalksten gårdhave. Sørg for, at området er plan, så du ikke behøver at arbejde så hårdt på at gøde jorden. Mål området og sæt markører ved hjælp af snoren.
  • Forbered jorden. Forbered jorden ved hjælp af din hånd sabotage og skovl. Grave det øverste jordlag, hvor græsset er at fjerne det, og flade ud området. Brug hånden sabotage at komprimere jorden, som vil være grundlaget for din terrasse.
  • Installer geotekstilstof. Brug en lang, tung vævet geotekstil stoffet, så du er sikker på stabiliteten af din kalksten gårdhave. Den geotekstilstof vil holde jorden intakt og holde vand ødelægger dit kalksten.
  • Hæld i kalken. Først hæld cirka tre inches af kalksten med bøder i området. Brug hånden sabotage at komprimere klipperne. Husk, at dette lag vil være din foundation. Det er bedst at sørge for, at det er komprimeret stramt, så du har en robust base.
  • Tilføj flere kalksten. Når du har kontrolleret, at din første lag er intakt, en anden 3-tommer lag af sten tilføje. Ligeledes komprimere klipperne ved hjælp af din hånd sabotage. Det er bedst at lag klipperne på denne måde, så du er sikker på, at hvert lag du tilføjer stramt komprimeres. Dette vil holde dig fra at skulle beskæftige sig med besværet med redoing din kalksten gårdhave. Gentag dette trin, indtil du dække din terrasse helt.
  • Gør jorden holdbare. Hvis du ønsker at gøre din terrasse mere holdbart at gå eller blive på, drys lidt vand over de lag, når du komprimere dem.
  • Nyd det. Nu hvor du er færdig med at lave din egen kalksten patio, god fornøjelse! Inviter gæster til at komme over, lave lidt mad og drikke og hænge ud i dit nye, self-made kalksten patio.

De siger

De siger, "Hjemme er hvor hjertet er." Gør det smukke vil vise kærlighed og hygge, der bugne dit hjem. Dine naboer vil helt sikkert være misundelig over den utrolige projekt, som du er færdig. Dit hårde arbejde vil betale sig med den vis tilfredsstillelse ved at gøre noget på egen hånd og se, hvor stor den viser sig bagefter. Held og lykke på din kalksten patio projekt!