E2r

Hvordan man laver en klud taske

Genbrug er en fantastisk måde at redde planeten og for at spare penge samt

Genbrug er en fantastisk måde at redde planeten og for at spare penge. I stedet for ukritisk bortskaffelse gamle og ubrugte emner fra din loftsrum og i papirkurven, kan du gøre brug af disse "rod" på mangfoldige måder. En sådan idé for reutilizing slidt og out-of-stil tøj, nederdele, gardiner, duge og andre tekstiler oldies mangeårige i dit lager værelse er at gøre dem til en nyttig og handy kludeposen.

Her er hvordan du kan gøre en klud pose din helt egen.

Hvordan man laver en klud taske. Forberede alle nødvendige materialer.
Hvordan man laver en klud taske. Forberede alle nødvendige materialer.
  • Forberede alle nødvendige materialer. Ligesom alle andre projekter, bør du lave en tjekliste over alle de nødvendige elementer og samle dem i dit valgte arbejdsplads, før du endelig komme i gang. Dette vil gøre det nemmere for dig, og du vil være i stand til at afslutte dit arbejde hurtigere, måske i et møde alene, uden i-mellem forstyrrelser af at skulle gå kigge efter forsvundne materialer.

    Du får brug for ikke mindre end 2 meter af gamle bomuld eller enhver tilgængelig tekstil, der ikke let slitage eller strække, der let (forskellige farver foretrækkes), en nål, en spole af elastisk tråd (farve efter eget valg), et par på skarpe og handy saks, og en håndfuld sikkerhedsnåle.

  • Skåret i strimler. Med saks, din klud opdelt i lange nok strips (for hurtigere syning up), og hver med fortrinsvis den samme bredde på 1 til 2 inches.
  • Fletning. Denne metode er helt den samme med udforme en flettet tæppe. Få tre strimler af stof (helst forskellige farver), og forsigtigt klump deres ender, vedhæfte dem til en nærliggende pude hjælp sikkerhedsnåle. Hvis du har en partner til dette projekt, få ham holde bundtet ender sikkert som du begynder at lave en pæn og stram fletning. Du kan vælge at skjule de rå kanter, omhyggeligt tucking dem under, men du kan også vælge at holde dem hængende for at udslidte og ujævn stil. Lav så mange tri-klud fletninger som nødvendigt, afhængigt af hvor højt du vil have din kludeposen at være.
  • Gør bunden af posen. Tag en fletning. Tag sikkerhedsnål fra det og erstatte med en løst bundet knude bare for at holde det mod optrævling. Gør det samme løs knude i den anden ende af fletning. Nu løsne knuden fra den ene ende af fletningen, og med en gevind nål, køre mindre og endda sting langs de bundlede ender. På en jævn overflade, holder sammensyede ende af fletning støt på plads med den ene hånd, og derefter flade hele længden af fletning i en spiral, med halen spiking op på centret. Sy spolen på plads, med masker, der løber ved siden af hinanden langs grænserne fletning. Lås halen ned på basen med små kørende sting.
  • Gøre væggene af posen. Med en anden fletning, en anden spole på toppen af yderste spole af basen sy. Arbejd din vej opad, hele tiden at placere spoler oven hinanden og sy dem op sikkert og jævnt. Stop når du er tilfreds med højden af posen. For den øverste og sidste spole, skære fletning ende, og med din gevind nål, det låse på indersiden af din nye kludeposen.
  • Foretag håndtagene. Dette vil afhænge af den ønskede længde på håndtagene. Du kan vælge at have et par små håndtag til hånd bære eller en enkelt en, der er længere for din skulder. Uanset hvad, vil begge blive fremstillet fletninger. For den første mulighed, skåret to fletninger med samme længde. Sy dem fast på den øvre spole af posen modsat hinanden. For den enlige håndtag, sy simpelthen den lange fletning kanter på hver side af din kludeposen.

Gør din helt egen klud taske er en fantastisk måde at udøve dine kreative muskler. Plus du har det privilegium at tilpasse design efter din egen smag og personlige smag, uanset i hvilken form, størrelse og stil. Held og lykke!