E2r

Hvordan man laver en kompostering tønde

Kompostering hjælper gøde jorden i haven

Kompostering hjælper gøde jorden i haven, hvilket gør det sundt. Kompost giver naturlige og vigtige næringsstoffer til jorden for at være sund. Hver behandling, som du vil anvende i din jord vil ikke være skadeligt og vil bevare sin sundhed --- tak til kompostering.

Realiseringen af et kompost tønde er så let

Hvordan man laver en kompostering tønde. Bor og slag huller med den maksimale diameter af en halv tomme omgiver cylinderen på ethvert niveau.
Hvordan man laver en kompostering tønde. Bor og slag huller med den maksimale diameter af en halv tomme omgiver cylinderen på ethvert niveau.

Realiseringen af et kompost tønde er så let. Du faktisk behøver kun en tønde og et par andre materialer. Der er ingen grund til at bruge for meget tid på at gøre én. Denne artikel vil hjælpe dig med at finde ud af hvordan man laver en kompostering tønde.

  • Rens løbet. Find en tønde, der vil passe ind i din have. Rens den med en mild sæbe og sørg for, at alle de rester og andre stoffer vil blive grundigt fjernet. Disse kemikalier og restprodukter er skadelige for kompost, og som et resultat, kan beskadige din have, så godt. Så meget som muligt, bliver en tønde, der ikke har giftigt indhold. Alligevel rense tønden bare for at være sikker. Lad cylinderen tør efter vask.
  • Bor og slag huller med den maksimale diameter af en halv tomme omgiver cylinderen på ethvert niveau. Hvis cylinderen er stor da hullerne er seks inches fra hinanden. Hullerne vil sætte luft og vand til at komme ind og ud af komposteringsprocessen tønde beholderen. At tillade luft og vand til at gå ind og ud, vil hurtigt og effektivt forringe haven affald, og dermed forhindre enhver opbygning af varme indeni.
  • Fjern låget på den ene side af cylinderen ved hjælp af en sav eller elektrisk jig. Foretag en rektangulær snit fra tønde top. Snittet skal være stort nok til at rumme en standard størrelse skovl eller spade gennem løbet, så det vil være nemt for dig at fjerne og sætte kompost fra tønden, hver gang du bruger det.
  • Mærket ved hjælp af en blyant, det område, der bliver bore. Huller bores i rektanglet skåret i toppen af cylinderen. Hullet er lavet for bolte og skruer hardware. Skru to hængsler i rektanglet cut. Skrues haspen hardware på den anden side af låget.
  • Sæt låget tilbage på den hule af tønden og markere det område, hvor du vil lægge hængslet og skruer. Bor små huller tilslut derefter hængslet og anden halvdel af haspen ind i cylinderen. Sørge for, at låget nøjagtigt flugter med åbningen af beholderen, fastgørelse af låget at blive tæt lukket.

Placer kompostering tønde ind i et område

Placer kompostering tønde ind i et område, der er solrigt. Det er rart at male tønden med spraymaling med haven farver som brun eller mørk grøn. Dette vil blande kompost tønde med haven og samtidig lade varmen fra sollyset bo inde i tønde for en lidt længere. Dette vil hjælpe hurtigere nedbrydning af komposten inden i cylinderen. Sørg for at sætte værftet affald, vegetabilske scraps og vand ind i kompostering tønde dagligt. Ved at blande kompost inde i tønden, vippe bare det på den side og rul den et par gange. Ofte ændre tønden position for at undgå overophedning. Må ikke sætte animalske eller kødprodukter inde i kompost tønde.