E2r

Hvordan man laver en plastik opbevaring bin komposten

Hvis du ønsker at give kompostering en prøve, før der indgås en fuld størrelse kompostbeholder, kan du prøve at bruge en lille plastik opbevaringsbeholder som en kompostbeholder. Denne nemme og enkle projekt vil give dig komponeret i absolut ingen tid. Læs videre for at finde ud af, hvordan at lave en plastik opbevaring bin komposten.

Hvordan man laver en plastik opbevaring bin komposten. Få en plastik opbevaring bin.
Hvordan man laver en plastik opbevaring bin komposten. Få en plastik opbevaring bin.
  1. Du skal bruge en 18-gallon plastik opbevaring bin, en boremaskine, borehoveder, trådnet, køkken scraps, strimlet aviser eller haveaffald.
  2. Få en plastik opbevaring bin. Du har sikkert allerede har en plastik opbevaring bin i din garage eller kælderen, men hvis du ikke gør det, de er let tilgængelige overalt. Jo større opbevaring bin, jo bedre. Den plastiske bin, du vil bruge til dette projekt bør holde omkring 18 gallon, og den skal have et låg. Hvis du også kan få en anden låg, kan du bruge denne til at fange de væsker, der vil udvaskes af skraldespanden. Dette vil vise sig at være nyttig senere.
  3. Forbered skraldespanden. For at hjælpe din kompost nedbrydes hurtigere, du har brug for luft til at cirkulere rundt i skraldespanden. For at gøre dette, bliver du nødt til at bore små huller. Ved hjælp af en boremaskine - det er ligegyldigt hvilken størrelse - bore masser af huller på siderne, bund, og låg, afstand dem en tomme eller to fra hinanden. Line bin interiør med hardware klud eller trådnet for at holde rotter og andre skadedyr ude.
  4. Sæt din bin ligger godt. Skønheden i plast opbevaringsboks bin komposten er, at det er så lille, det kan passe hvor som helst, også selvom du ikke har et værft. Altanen vil gårdhave, garage eller våbenhus gøre fint. Hvis der er masser af plads i dit hus, satte bin uden for køkkendøren, så det er nemt for dig at kompost køkken scraps.
  5. Fyld skraldespanden. Put i noget, som du normalt ville kaste ind i en kompostbunke: vegetabilske skræl, ukrudt, blade, kaffegrums, æggeskaller, græs og te poser alle arbejder store. Hak dem op i små stykker, så det vil nedbryde hurtigere. Du kan hakke frugt og grøntsager peels med en kniv eller køre dem i en foodprocessor eller blender.
  6. Ilte og vedligeholde din bin. Du kan gøre dette ved at give det en hurtig shake hver dag. Hvis indholdet af bin er fugtige eller hvis der er en ubehagelig lugt kommer ud o pasform, tilføje nogle revet blade, aviser eller savsmuld. Dette vil balancere forholdet mellem greens i Browns. Hvis indholdet er for tør, tilsættes mere fugt-rige emner som overmodne frugter eller grøntsager.
  7. Harvest din kompost. Den nemmeste måde at gøre dette på er at køre det gennem en simpel kompost sigten. Dette vil adskille store stykker fra det færdige produkt. Noget, der skal nedbrydes yderligere kan efterlades i skraldespanden. Som for komponeret færdig, kan du bruge dem med det samme i haven eller gemme dem i skraldespanden til fremtidig brug.