E2r

Hvordan man laver et solpanel

Solenergi er en idé, der har eksisteret i temmelig lang tid nu, at finde den mest praktiske anvendelse i den indenlandske krav såsom opvarmning af vand eller huset. Konventionelle energikilder til elproduktion har en enorm indvirkning på miljøet, da processen er afhængig af fossile brændsler som kul, eller olie, der importeres til meget høje omkostninger, eller bygge dæmninger og reservoirer til at udnytte vandet til vandkraft generation, der kræver massive mængder af finansiering og infrastruktur og forårsager stor gene for de mennesker, der bor i disse områder.

Solenergi, på den anden side, behøver ikke alt for meget investering i form af ressourcer, sollys er gratis, og det er meget praktisk og enkel at fange nok sollys hele året til at generere energi. Følg de enkle trin nedenfor for at lære at lave solceller, som vil hjælpe med at fange sollys og omdanne det til varme og energi. Den oprindelige pris for at gå "helt sol" er en lidt stejle, men i det lange løb, vil du være i stand til at genvinde din investering og spare flere penge, end hvad du rent faktisk brugt! Der er to måder, hvorpå du kan starte processen med at gøre din egen solfanger, den ene er at købe en forret solar kit, som kommer med det nødvendige udstyr og en detaljeret instruktion manual om, hvordan man sætter den op. Den anden metode er at bruge materialer let tilgængelige omkring dit hjem eller i den lokale isenkræmmer, men mængden af energi, du kan generere er meget lidt, hvilket betyder, at du får brug enorme mængder af disse materialer.

Jeg tror, en kit er din bedste mulighed. Efter min mening, den nemmeste måde at solenergi dit hjem - er at bruge Earth4Energy kit - og seletøj vindkraft så godt. Sammen med dette kit, får du fremragende video instruktioner, der gør processen så meget glattere. Check det ud - redde jorden!

Trin 1

Hvordan man laver et solpanel. . Typer af solpaneler.
Hvordan man laver et solpanel. . Typer af solpaneler.

. Typer af solpaneler Der er primært to typer af solpaneler, man omdanner solenergi til varme (for eksempel sol vandvarmere), den anden omdanner energien til elektricitet. Denne anden type leveres fastgjort med solceller og installeres over taget til direkte at fange sollys og energien skabt af panelerne fødes ind et batteri til opbevaring. Batteriet bruges til at levere elektricitet til huset og alle elektriske apparater inden for.

Trin 2

Etablering med et solpanel kit. Når du køber en DIY solpanel kit, det kommer udstyret med alle de dele og materialer, der kræves for at gøre solpanel sammen med detaljerede trin-for-trin instruktioner. Udstyret leveres i et kit vil omfatte solceller, lodning jern, lodning, tabbing og flux.

Trin 3

Realiseringen af et solpanel på egen hånd. I den anden metode til at gøre et solpanel, vil du bruge almindelige varer fundet rundt omkring i huset, selv om noget materiale skal udtages fra den lokale isenkræmmer.

Trin 4

Nødvendige materialer.

  • El-komfur eller kogeplade (1100 watt minimum)
  • En mikro-amperemeter
  • 2-3 spiseskefulde bordsalt
  • Pladesaks
  • ½ fod kvadratisk stykke kobber blinkende
  • Elektrisk boremaskine
  • Sandpapir
  • En 2-liters plast eller glas flaske (krukke med en bred mund vil også arbejde)
  • 2 krokodillenæb fører
  • Beskyttelsesbriller

Trin 5

Etablering med et solpanel kit. Realiseringen af et solpanel på egen hånd.
Etablering med et solpanel kit. Realiseringen af et solpanel på egen hånd.

Skæring kobberplade. Skær et firkantet eller rektangulært stykke fra kobberplade brug af metal saks. Størrelsen af dette ark skal matche med størrelsen af brænderen eller varmeplade. Sørg dette stykke er helt ren og fri for korrosion. Brug sandpapir til at skrubbe på tværs af begge flader at rydde ud rester klæber til arket.

Trin 6

Opvarmning af kobber. Placer cut-out kobber brik på elektrisk komfur eller kogeplade og tænde den. Opvarme pladen, så længe det tager at udvikle en tyk sort lag af cuprioxid over hele pladen. Med en 1100 watt brænder, vil denne proces tage mindst 45 minutter til en time for cuprioxid at belægge den fulde plade.

Trin 7

Afkøl kobberplade. Når det sorte lag tykt overtrækkes hele pladen, skifte brænderen, og lad pladen at afkøle langsomt. Som det køler, vil den sorte oxid begynder at flage ud og falde, afslører en rød lag af kobberoxid. Når det meste af den sorte oxid materiale er faldet ud, forsigtigt rengøre kobberplade under rindende vand for at fjerne alle spor af det sorte lag, men uden at skrubbe væk den røde lag af kobberoxid. Den kobberoxid dannet under brændingen er en vigtig komponent er at gøre din solpanel.

Trin 8

Placering af kobberplader. Til dette skal du bruge en glas eller plastik krukke med en bred mund eller du kan bruge en plastikflaske med den øverste del - smal hals - cut-off. Skær en anden kobberplade i samme størrelse som den første og placere begge pladerne inde i flasken. Sørg for, at pladerne ikke rører hinanden og passe ordentligt langs indersiden konturer krukke eller flaske. Vedhæfte dem til den indvendige væg af flasken ved krokodillenæb.

Trin 9

Tilslutning af mikro-amperemeteret. Tag i spidsen af alligator klippet, som er knyttet til den rene kobberplade (den anden plade), og tilslut det til den positive terminal på amperemeteret. Gentag med den anden bly knyttet til kobberoxid plade opkoblet til negative terminal.

Trin 10

Opsætning af apparatet for at fange solen. Opløs salt i varmt vand for at lave en saltopløsning nok til at dække bunden af kobberplader inde i flasken, uden at fugte krokodillenæb. Flyt hele apparatet ud og placere den, hvor den kan fange sollys. Når tilstrækkelig energi er blevet fanget, vil mikro-amperemeteret registrere bevægelser at angive, hvor meget strøm der er blevet skabt med panelet.


Begynd at bruge solenergi til at arbejde små apparater og maskiner og gradvist skifte over til at bruge denne ren energi til at opfylde alle dine el-og magt behov. Som før nævnt, upfront nødvendige investeringer er stor, men du kan få dækket det på længere sigt, vil det skære ned på mængden af penge du bruger på forsyningsvirksomheder såsom gas og elektricitet, og du kan også benytte sig af 30 procent skattefradrag som regeringen tilbyder til dem, der skifter over til solenergi.