E2r

Hvordan man laver høj kvalitet biodiesel

Biodiesel vil ikke blot bidrage til at gøre atmosfæren en masse jord venligere, kan det også gøre din bils motor køre bedre. Således bruger dette som et alternativ til den traditionelle brændsel er ligesom at slå to fluer med ét smæk --- det er bedre for både dig og din bil. Biodiesel er meget let at lave. Overraskende er de fleste af de ting, du bliver nødt til at få din bil kører på biodiesel er tilgængelige i dit eget hjem.

Hvordan man laver høj kvalitet biodiesel. Blanding grøntsager med råolie diesel.
Hvordan man laver høj kvalitet biodiesel. Blanding grøntsager med råolie diesel.

Nedenfor er nogle tips til at gøre høj kvalitet biodiesel:

Blanding grøntsager med råolie diesel

Blanding vegetabilsk olie med råolie diesel har et formål. Vegetabilsk olie er meget tykkere, som du bør vide. Og hvis du tilføjer denne ren blanding til bilen, er der en mulighed for, at det kan ødelægge din bils motor. Derfor vil blande nogle benzin-diesel til det lyde som en god idé. Når du blander disse to poster sammen, vegetabilsk bliver tyndere og dermed strømmer ind i forbrændingskammeret mere frit.

Hvis du ikke kan lide ved hjælp af benzin-diesel. Blanding vegetabilsk olie med opløsningsmidler.
Hvis du ikke kan lide ved hjælp af benzin-diesel. Blanding vegetabilsk olie med opløsningsmidler.

Folk har forskellige forhold til blanding af grøntsager med petro-diesel. Nogle mix omkring en del vegetabilsk olie til ti dele petro-diesel eller omvendt. Nogle vil først forvarme blandingen, mens andre ikke gør det mere. Dette er faktisk et personligt valg. Må tage til efterretning, selv om, at der vil være nogle effekter til din bil i det lange løb. Du er nødt til at vide, hvad der er bedst for din bils motor, før der træffes beslutning om den rigtige form for blanding. 5-cylindre, for eksempel, har skrappere motorer, så en stærkere forhold mellem vegetabilsk olie versus petro-diesel vil sandsynligvis være mere tåleligt for det.

Denne proces er stadig renere og en masse øko-venligere end at gå almindelig benzin-diesel hele vejen.

Blanding vegetabilsk olie med opløsningsmidler

Hvis du ikke kan lide ved hjælp af benzin-diesel

Hvis du ikke kan lide ved hjælp af benzin-diesel, kan du stadig bruge vegetabilsk olie i din bil, hvis du blander det med et andet opløsningsmiddel. Denne proces kan kræve en vis forsigtig håndtering, fordi du vil beskæftige sig med kemikalier. Du bør have de rigtige værktøjer og elementer til at gøre din blanding. Du skal også gøre dette på et sikkert sted, ligesom en baggård køkken, væk fra børn.

Du kan bruge opløsningsmidler som en maling stripper, naphthalen bolde eller terpentin. Du kan også bruge blyfri benzin, hvis du vil. Selv bruge dette på egen risiko, da der kan være nogle langsigtede virkninger på motoren. Gør din forskning først før du gør dette.

Going med ren vegetabilsk olie

Den reneste og mest økonomiske måde er at bruge ren vegetabilsk olie som biodiesel. Men før du vil være i stand til at gøre dette, nogle ændringer der skal foretages i din motor tank. Du er nødt til at passe en enkelt tank system og erstatte brændstofinjektor med stik, der er blevet optimeret til vegetabilsk olie brug. Du vil også nødt til at se på at ændre din brændstofopvarmning.
Denne proces kan lyde som en masse arbejde og udgifter, men til langsigtet, skulle det vise sig mere effektivt og så meget mere praktisk for dig.