E2r

Hvordan man løser luftforurening

Den uforudsigelige klima, vi oplever i dag er unægtelig grund af global opvarmning. Den fortsatte stigning i den globale overfladetemperatur vil medføre en stigning i havniveauet og de efterfølgende virkninger. Den destruerbare den globale opvarmning kan være skylden på os mennesker som følge af luftforurening, at vi skaber, og hvordan det nedbryder ozonlaget. Fortsat brug af de luftforurenende stoffer vil gøre luftforureningen værre og har derfor brug for at have en løsning.

Lov om ren luft

Hvordan man løser luftforurening. Lov om ren luft.
Hvordan man løser luftforurening. Lov om ren luft.

Hver nation har at skride til handling i arbejdet med og gennemføre løsninger på luftforureningen. Det er kun nødvendigt, at alle skal gennemføre sit eget Clean Air Act til at bekæmpe luftforurening. Clean Air Act, hvis det er strengt håndhæves af regeringen, vil helt sikkert hjælpe med at forbedre sin rene luft standard, hvilket igen forbedrer menneskers sundhed og resulterer i en længere levetid. Clean Air Act of Europe, Canada, Europa og andre nationer udtrykkeligt og klart identificeret de løsninger til luftforurening og hvorfor alle bør være bekymret over det.

Løsninger til luftforureningen på det industrielle niveau

Luftforurening forværrer de sundhedsmæssige problemer for ældre og andre, der har cardio-og luftvejssygdomme. Selvom alle spiller en afgørende rolle i bekæmpelsen af luftforurening bør branchen være den mest aggressive i gennemførelsen af Clean Air Act. Opfyldelse af luftkvalitetsstandarder ved at installere udstyr såsom smokestack scrubbere, elektrofiltre og andre filtre vil regulere udledningen af forskellige forurenende stoffer.

Løsninger til luftforureningen på det industrielle niveau. Individuelt ansvar.
Løsninger til luftforureningen på det industrielle niveau. Individuelt ansvar.

Det ultimative mål for enhver industrien bør være at afskaffe brugen af fossile brændstoffer og erstatte forbrændingsmotorer hvis langsigtet løsning på luftforurening er vigtigt for dem. Andre foreslåede løsninger såsom stigende el-priser og benzinpriser ville afholde spild og ineffektivitet, og vil have en effekt.

Individuelt ansvar

Air er det vigtigste element for at leve. Vi kunne leve i dagevis uden mad og vand, men vi kunne dø hurtigere i et par minutter uden luft. Forurenet luft bidrager til forskellige sygdomme og endda ødelægger bygninger, træer, planter, søer og andre levende ting. Det er op til hver enkelt at bidrage til at bremse den forværrede luftforurening, at vores Moder Jord oplever nu.

Der er så mange måder, at vi kunne hjælpe med at forhindre luftforurening fra at nå sit værste niveau. Hjemme og på arbejde, slukke lyset, når de ikke behov for at ændre pærer i lav effekt ratings med høj effektivitet buy air-condition og køleanlæg anvender kølemiddel, der udsender begrænsede CFC i vores luft, bortskaffe gamle apparater eller husstand materialer med aerosoler ordentligt, gå i stedet for at bruge bilen, når du går til et sted kun en blok væk, og lad dine skolebørn ride i en skolebus i stedet for at sende dem i skole med familiens bil, og listen fortsætter.

Der er masser af måder, som vi kan bidrage i bevarelsen af vores miljø. Luftforurening er en vigtig sag, som enhver bør være bekymret over. Løsningen på luftforurening er ikke en regering bekymring. Det er alles problem, hvis vi ønsker at have en bedre og sundt liv for os selv og de kommende generationer.