E2r

Hvordan man opbygger en aluminium kan knuser: genanvende dåser

Opret egen hånd kan knusere derhjemme

The Planet er i akut behov for vores hjælp. De drivhuseffekter bliver mere og mere tydeligt som tiden går. Lossepladser rundt om i verden er ved at lukke højre og venstre, som det bliver til mere end den kapacitet, det kan tage. Jorden lige nu er bare syg og det skriger til vores bistand. Hvad gør vi for at svare på sine råb?

Hvordan man opbygger en aluminium kan knuser: genanvende dåser. Få dine materialer klar.
Hvordan man opbygger en aluminium kan knuser: genanvende dåser. Få dine materialer klar.

Det eneste svar på vores nuværende situation er at gå grøn. Nemmere sagt end gjort i en verden af fastfood, hurtige biler og tempofyldt levende. Det er derfor, vi tager små skridt og vokse os ind i de grønne fortaler for, at vi kan være. En måde, vi kan gøre en forskel er ved at konstruere vores egne generatorer og minimere vores brug af kommercielt producerede elektricitet.

Hvis vi ikke er, at ambitiøse, kunne vi starte med at prøve en plan for genanvendelse. En måde, vi kan genbruge, er ved at sende soda dåser på en genbrugsstation.

Opret egen hånd kan knusere derhjemme. Forbered brættet.
Opret egen hånd kan knusere derhjemme. Forbered brættet.

Det eneste problem med genbrug soda dåser er mængden af de fylder. Heldigvis er der en måde, vi kan spare plads i garagen og spare miljøet på samme tid. Vi kan gøre det med en aluminium kan knuser. Her er nogle enkle trin, du kan følge for hvordan man laver en dåse knuser af din egen.

  1. Få dine materialer klar. Først til at bygge can knusere, vil du få brug for et stykke af 2 x 4 tommer bord. Sørg for, at bestyrelsen er robust, fordi det vil blive brugt til at knuse dåser. Saml nogle gamle jar låg for at holde dåserne på plads, mens du knuse dem. Du er også vil få brug Strap hængsel kits, to 1 tomme skruer og en skærm dør håndtag.
  2. Forbered brættet. Dette trin er forholdsvis enkel. Alt hvad du behøver at gøre på dette trin er at klippe dit bord. Få en sav eller en skarp træ fræser til dette trin. Når man skærer 2 x 4 bord, bør de to stykker være 16 inches lang hver. Derefter lægger de to bestyrelser sammen ved hjælp af din rem hængsel sæt. Fastgør hængslet ved hjælp af de skruer, der indgår i hængslet sættet. Når hængslet er lukket, bør de to brædder ligge fladt oven på hinanden.
  3. Skru jar låg. Placer din opmærksomhed på de to jar låg nu. Få Jar låg, der er lidt større end dåserne, du kommer til at knuse. Vedhæfte disse på indersiden af din bestyrelser ved hjælp af de to skruer, du har. Den måde jar låg er placeret, bør de også ligge fladt oven på hinanden. Så til slut på din kan knuser, vedhæfte dørhåndtaget på oversiden over det sted, hvor hængslet er vedlagt.
  4. Test det ud. På dette tidspunkt din knuser bør gøres, og du kan begynde at knusning. Placer dåsen inde de to jar låg og skub på døren håndtag. Placer en lille kraft på dåsen knuser og ur i forbløffelse.

Nu, hvor du kan bygge en dåse knuser, er du på vej til genbrug dåser og redde jorden! Du bør være stolt af dig selv. Dette er den eneste hjem, vi har, og derfor er vi nødt til at gemme det. Efter et stykke tid arbejdet på dåsen knuser, bør du og dine venner har gemt planeten nogle tonsvis af naturressourcer. Planeten ville være meget stolt! Nu komme derud og genbruge dåser !