E2r

Hvordan man opbygger en kompost ølkande

Chancerne er

Chancerne er, du har hørt (eller endda har) en have kompost, en svamp kompost, en orm kompost eller en kompost pit. Kompost gruber, hvor bionedbrydeligt affald (såsom frugt skræller og madrester) er blandet med jord, er afgjort en vej at gå, hvis du ønsker at bidrage i din egen måde til bevarelsen af miljøet. Da det skønnes, at Europa producerer 230 millioner tons affald hvert år, ville kompostering absolut skære ned dette antal markant ned, da omkring 55% af skrald produceres af husholdninger, er madaffald.

Ud over at være meget fordelagtigt for miljøet

Ud over at være meget fordelagtigt for miljøet, ville have dit eget køkken kompost være dejligt, hvis du ønsker at starte din egen blomst eller køkkenhave. I disse hårde tider, har mange mennesker klogt begyndt plantning deres egne grøntsager til at reducere købmand udgifter. Blanding bionedbrydeligt affald med jord ville gøre denne jord meget rentabelt for væksten af planter.

Men kompost gruber er meget svært at vedligeholde

Hvordan man opbygger en kompost ølkande. . forbered dine materialer.
Hvordan man opbygger en kompost ølkande. . forbered dine materialer.

Men kompost gruber er meget svært at vedligeholde. Der er to vigtigste krav en kompost har, for at det at arbejde: lige nok vand og ilt. De fleste kompost pits er enten på jorden (havekompost) eller på beholdere eller spande (kompost spande), og jorden skulle hele tiden drejes og blandes, for at jorden skal være godt ventileret. Dette ville medføre en hel masse tid plus backbreaking arbejde. Også forestille sig, hvordan den kompost spand ville lugte hvis det ophobes for meget regnvand: ingen vil dumpe det ekstra vand ud, og ingen ønsker at komme i nærheden af det enten, undtagen haven skadedyr (som er et andet problem).

For de ovennævnte ulemper

For de ovennævnte ulemper, er flere og flere mennesker (specielt dem, der bor i byområder) på udkig efter brugbare alternativer. Det er, hvor komposten tilholder kommer i. En kompost tumbler er en lukket kompostbeholder forhøjet lodret (holdt op med frames), og som let kan drejes udefra for at blande jorden (du aldrig behøver at komme i kontakt med indholdet). Hvis du ønsker at tage ud jord indefra denne bin, alt du ville have at gøre ville være at vende åbne kærven på den ene side af bin og jorden ville slippe ud fra bakken ind i din container.

Der findes mange typer af kompost tumblers til salg, men hvis du gerne vil bygge din egen kompost tilholder, disse er nogle instrukser:

Ud over at være meget fordelagtigt for miljøet. .. forbered din tromle.
Ud over at være meget fordelagtigt for miljøet. .. forbered din tromle.
  1. . Forbered dine materialer Du vil have en plasttønde (mellem 20 til cirka 50 gallons), en vandtæt stålrør (omkring 25 inches længere end din plasttønde) 2 træstykker (2x4s, cirka 1,5 "højden og 3,5" bredde hver ) cement, skruer, to metal klemmer, og en strøm skruetrækker.
  2. .. Forbered din tromle Bor lille (3/8 "huller) over hele bin, for at sikre, at indholdet vil blive godt beluftet Kør derefter stålrøret gennem bredden af plasttønde (sørg dette er meget straight); dette for at sætte dreje kompostbeholder.
  3. Forbered dine frames. Vælg det område i din have, hvor du gerne vil placere din kompost. Der, grave op nok jord til at sikre de Trærammer (ca. 2 meter dyb er nok). Sørg for at du måle de to rammer 'afstand, så de kan understøtte kompost bin sammen med aluminium stang løbe igennem det (med andre ord bør rammerne understøtte aluminium pol på hver side). Endvidere skal højden af rammerne være nok at løfte tromlen. For at sikre, at de frames er virkelig sikker, strømme ned cement ned i hullerne. Vent til den hærder (omkring en hel dag), før du sætter bin på vangerne.
  4. Fastgør bin på vangerne. Når de trærammer er sikre, satte bin med stangen over det. Fastgør begge sider af aluminium pol til rammen ved at sætte det ned med metal klemmer og skrue den på træet.
  5. Brug din kompost tumbler. Din kompost tumbler bør let vende rundt på pole på toppen af trærammer. Desuden bør rammerne cementeres meget sikkert på jorden. For at få jord indefra, kan du bare åbne tønden dæksel og tage indholdet ud.

Der har du det! Der er ikke noget sjovere end opstilling af et projekt, især en, der har beundringsværdige fordele, såsom at redde miljøet.