E2r

Hvordan man opbygger en vindmølle: gøre et hjem vindmølle

Lær hvordan du opbygger din egen vindmølle til at udnytte en vedvarende energikilde

Vi har givet instruktioner til at bygge en vindmølle i denne artikel. Til at begynde, skal du vide, at der er fire grundlæggende komponenter til en vindmølle: en base, et tårn, vinger, og en nacelle, som er den gearkasse, der letter klingebevægelser. Det anbefales stærkt, at de vinger og nacelle er købt, i stedet for at forsøge at gøre disse selv, medmindre du er meget fortrolig med vindenergi og den tilhørende fysik. Her er nogle flere oplysninger for at hjælpe dig bygge din egen vindmølle .

At opbygge en grundlæggende 5-fods høje træ vindmølle skal du bruge:

Hvordan man opbygger en vindmølle: gøre et hjem vindmølle. At opbygge en grundlæggende 5-fods høje træ vindmølle skal du bruge.
Hvordan man opbygger en vindmølle: gøre et hjem vindmølle. At opbygge en grundlæggende 5-fods høje træ vindmølle skal du bruge.
 • 4 træ vinger - 1-3 meter i længden
 • 4 træ planker - ½-tomme tyk, 5-meter lang, 18 inches lang
 • 18 tommer firkantet fladt stykke træ
 • Sandsæk (r), der vejer mindst 20 pounds
 • Skruer & elektrisk skruetrækker / boremaskine
 • Nacellen gearkasse eller simpel aksel

Retningslinjer for, hvordan man opbygger en vindmølle:

 1. Opret en base for din bolig vindmølle, der er omkring 18 inches firkantet, og mindst 20 pounds, ved at placere en fyldt sandsæk (s) på et fladt stykke krydsfiner. Når du laver din egen vindmølle, dette trin er meget vigtigt. Fremstillede baser opfylder visse normer, og din hjemmelavede base bør gøre det samme.
 2. Skrue tre af træ planker sammen til dannelse af en slags firkant U-form, og fastgør dette til basen til dannelse af tårnet. (Den ene side efterlades åbne for montering af kabinen / akslen.)
 3. Saml knivene, ifølge producentens instruktioner.
 4. Fastgør knivindretningen til tårnet ved hjælp af nacellen i overensstemmelse med producentens anvisninger. Alternativt kan du vedhæfte knivene ved hjælp af en simpel gear aksel. Dette vil ikke tillade dig at bruge dit hjem vindmølle om magten, men bladene vil flytte, og det er en meget flot dekorativt stykke.
 5. Hvis du ønsker at bruge denne vindmølle design til at generere elektricitet, bliver du nødt til at vedhæfte det til en energi-konverter.
 6. Fuldføre tårnet ved at forbinde den resterende træ planke til den åbne side af U til dannelse af en kasse.
 7. Hvis det ønskes, omfatter toppen af vindmølletårnet. Desuden kan du ønsker at male eller hvidvaske din vindmølle, især hvis det er meningen at være primært et dekorativt haven tilbehør stykke.

Nu har du lært at lave en vindmølle og din vindmølle er gennemført, og det formentlig kun har taget dig et par timer at gøre. Husk dog, at sikkerheden er en vigtig faktor i ethvert projekt af denne karakter, og de vindmøllevinger kan være farligt. Vær sikker på at tage alle nødvendige forholdsregler, ikke blot når du bygger en vindmølle, men når en vindmølle er i brug. Men hvis alle er sikker, og du er færdig, alt der er tilbage er at nyde din nye vindmølle.