E2r

Hvordan man opbygger stentrappen til en fordør

Så er du søger at spiff op dit hjem med den rustikke føler af sten trin fører til din hoveddør. Nå, det er et populært valg for mange husejere, der ønsker forsiden af deres hjem ser moderne med en fornemmelse af antikken. Der er virkelig noget om sten trin, som giver begge æstetik med en slags naturlig og vintage føler. Den bedste del om at bygge sten trin til din hoveddør er, at det ikke er for vanskeligt at udrette endnu for dig nybegyndere derude. Med dette i tankerne, er her et par skridt på hvordan man opbygger trinene.

Hvordan man opbygger stentrappen til en fordør. Begynd at lægge stenene.
Hvordan man opbygger stentrappen til en fordør. Begynd at lægge stenene.
  • Vælg stenen. Det første skridt i hele byggeprocessen er at vælge den type sten, der passer til dit tema eller stemning. Selvfølgelig vil du ønsker at vælge en sten afhængig af den aktuelle forbedring du vil føje til dit hus. Selvfølgelig vil du ønsker at vælge en flad sten men der er bogstaveligt talt mange valg derude. For eksempel fremstilles og forarbejdes sten normalt fint skåret og slebet dermed gør det glat og nem at ligge ned. Men disse plader ikke være i overensstemmelse med, hvad du vil, især hvis du vil noget mere rustik. Hvis dette er tilfældet, så kan du naturligt flade sten, der er blevet opdelt i stykker ved forvitring eller stenbrud. Kombiner disse sten med cement eller stabilisere disse i jord og græs kan være lige noget for dig gyde. Under alle omstændigheder bestemmer stenen du ønsker, og købe det. Du kan finde mange virksomheder, der tilbyder disse eller du kan blot besøge det lokale stenbrud og find dig selv natursten til dine skridt.
  • Forbered stien. Efter måling af sten, som du har valgt, skovle jorden og skabe de skridt begynde. Denne del kan være en smule kedeligt, da det vil indebære et par timer af manuel arbejdskraft. Hvis du planlægger at bruge beton til at holde stenene på plads til dine trin, så en masse flere præparater kan være påkrævet.
  • Begynd at lægge stenene. Når trinene er blevet gravet og støbt, begynde at lægge sten på det øverste trin. Nu er der et par måder at gøre dette og vil være afhængig af, hvilken type sten du har. Hvis du har stenplader, der passer præcis et hvert trin, så vil dette være let, da alt hvad du skal gøre, er at lægge den på hvert trin. Du vil sandsynligvis have nogen huller at udfylde. På den anden side, hvis du har valgt for mindre og vansiret flade sten så bliver du nødt til lidt mere kreative her. Monter sten på hvert trin som et puslespil. Fyld op huller og huller på hvert trin med mindre sten eller endda klipper.
  • Stabilisere stenene. Hvis du gik med brudte stenplader og mindre stykker, så vil du ønsker at stabilisere dette med enten cement eller muld. Hvis du vil med cement, så bland det og hæld det hele omkring revner og huller i hvert trin. Vent til det tørre, og du er færdig. Hvis du kun bruger jord, derefter fylde hullerne stramt med fugtig jord.

Hvis det gøres korrekt, vil du nu have fine udseende sten trin, der fører op til din hoveddør. Prøv at spice tingene op ved at tilføje planter og blomster til siderne af hvert trin så godt.