E2r

Hvordan man opbygger udendørs chaise lounge stole

Du er så, hvordan tingene er lavet, at det er blevet en lidenskab

Du er så, hvordan tingene er lavet, at det er blevet en passion. Fra dit synspunkt er at forsøge at bygge noget fra bunden et værdifuldt projekt, især efter at have set det færdige produkt. Når det kommer til at gøre dit hjem smukke, du stoppe ved intet, selvom du er nødt til at ty til at bygge ting selv.

Hvordan man opbygger udendørs chaise lounge stole. Kig på og vælge design, der er til din smag.
Hvordan man opbygger udendørs chaise lounge stole. Kig på og vælge design, der er til din smag.

En dag mens stående udenfor landmåling din græsplæne ved poolen, du opdager, du kunne bruge nye udendørs chaise lounge stole. Du har tid nok på dine hænder til at bygge et par og derefter muligvis købe designerstole som accent stykker til dette projekt, måske en swimmingpool eller en liggestol eller en lounge sofa for at fuldføre sættet.

Her er hvordan du begynde med at opbygge din udendørs chaiselong stol:

 1. Kig på og vælge design, der er til din smag. Dette omfatter også finde ud af enkelhed eller kompleksiteten af designet til, når du begynder at bygge den. For at forenkle processen, en brugsanvisning med billeder er en fantastisk idé.
 2. Beslut dig for dit materiale. Vil du bruge metal, træ eller plastic? Det materiale, du vælger, vil være ideel til udendørs brug, selv om det er en overdækket græsplæne eller terrasse, mere så hvis du planlægger at placere denne ved poolen.
 3. Tag de korrekte målinger. Bedre, hvis du udarbejde en plan på papir som en visuel repræsentation af, hvordan du ser det færdige produkt arrangeret i din græsplæne eller pool-området.
 4. Forbered dine materialer og dit atelier. Du skal bruge målebåndet, bore, blyant, dyvler, sav, skruer, søm, og en forberedelse bord.
 5. Start bygning. Hvis du arbejder på træ som dit materiale, skære træet i lige store dele til rammen og bunden af stolen. Tykkelsen af den bageste del af din stol skal være mindst seks inches. På den anden side, kan du samle alle plastmaterialer og metaller ved at følge instruktions manual.
 6. Nu er det tid til at klippe strukturelle forstærkninger ved hjælp af en dyvel. Tænk på dyvel som cylindriske ledninger sikring af din stol, så dette bør være robust og tyk. Den dyvel længde skal stemme overens med stolens ryg og bør være fire inches tyk.
 7. Lad os gå til den kolonne, der kører længden af din stol-ryglænet. Støtten til din ryg bør være den samme længde fra bund til top. Omfatte huller i bunden af din stol, hvis du ønsker det skal være en justerbar hvilestol.
 8. Bestem længden af din stolens armlæn og ben og skære træet baseret på disse målinger. Shape benene på stolen og bestemme hvor højt du vil have benene på din stol at være. Hvis du har en kunstnerisk streak, snitte dit monogram eller tilføje indviklede mønstre i din stol.
 9. Sætte delene sammen ved hjælp af søm.
 10. Du kan bruge de traditionelle maling farver eller træ plet på din stol hvis det foretrækkes.
 11. Afslut det ud med flotte, farverige og fluffy puder.

Nu er der et kig til dit hjem, der bærer din egen signatur stil. Tillykke, du har netop afsluttet et andet hjem forbedring projektet. Læn dig tilbage, slap af og nyde frugten af dit arbejde!