E2r

Hvordan man passer en tiger lilje blomst

Tiger Lilies er som stjernerne og himlen kun få værdsætter deres skønhed, fordi de vokser overalt med næsten ingen indsats. Men hvis du stoppe op og se på denne fregnede blomst for en stund, vil du indse hvor smuk dette vilde blomst er. Selvom betragtes af mange som en vild blomst, Tiger Lily er stadig en blomst-behov for skånsom pleje til at vokse mere smukt.

Derfor er flere og flere mennesker er ved at tilføje Tigerliljer i deres have. Bortset fra at være let at tage sig af, er disse blomster også billige, at man næsten kan få dem gratis. Hvis du allerede har en, her er nogle tips til korrekt at passe på Tiger Lily:

Hvordan man passer en tiger lilje blomst. Plantemateriale.
Hvordan man passer en tiger lilje blomst. Plantemateriale.
  • Plantemateriale. Tiger Lilies kan vokse i næsten al slags jord. Men det mest ideelle for disse blomster er en meget fugtig jord. Ved plantning, skal du sørge efterlade mindst en fod afstand mellem hver Tiger Lily. Denne afstand er tilstrækkelig til hver blomst til at få næringsstoffer fra jorden. Dette er også perfekt, når alle blomsterne begynder at producere flere blomster. Vær opmærksom også af sæsonen, når du planlægger at plante Tiger Lilies. Det mest ideelle er i enten efteråret eller foråret.
  • Winter. Tiger Lilies undergår dvale om vinteren. Det er derfor, du ikke kan se blomsterne vokse-og forventer ikke at. I modsætning til andre blomster, behøver Tigerliljer ikke brug for nogen vinter beskyttelse. De kan ikke være synlige, men bare rolig, fordi de smukke liljer vil vokse igen efter vinteren. De har deres egen cyklus, og de vil altid komme tilbage hvert år for at fremvise deres skønhed.
  • Gødning. Tiger Lily er en vild blomst og det kan vokse på egen hånd uden at bruge nogen kemisk eller organisk gødning. Så der er ingen grund til at bruge gødning, når dyrkning af disse liljer, selvom det er bedre at bruge organisk gødning.
  • Pesticid. Det er sjældent, at Tiger Lilies at være inficeret. Men når blomsten begynder at have insekt problemer, kan du altid sprøjte nogle pesticider eller insektmidler på blomster og hele anlægget.
  • Sunshine. De fleste liljer elsker solen og de bliver smukkere under solen. Tiger Lilies elsker solskin, også. De elsker det for meget, at de bliver endnu smukkere, når venstre under solen i mindst seks timer hver dag. Du vil opdage Tiger Lily blomster vokse høj og åbne op for en stor skærm. Den solskin holder blomst lyse farver så godt.
  • Vanding. Vand jorden omkring Tiger Lily mindst en gang hver uge. Kontroller planten, hvis jord er allerede tør og hvis det er, bør du vande med det samme. Reglen af tommelfingeren her er at holde jorden fugtig, da dette er den perfekte type af jord til Tiger Lilies.
  • Forholdsregler. I nogle asiatiske lande og Colombia, er Tiger Lilys pære, blade og stilke bruges i kogekunsten. Men blomstens pollen er giftig, især for katte.

Du kan prøve ikke at tage sig af en Tiger Lily blomst og du vil se, vil det stadig være smuk. Men at tage sig af denne vilde blomst er meget bedre, hvis du ønsker at se det i sin smukkere og sundere form.