E2r

Hvordan man vælger et vejtræ

Forurening er steget dramatisk i løbet af de seneste årtier

Forurening er steget dramatisk i løbet af de seneste årtier. Det er alt sammen på grund af vores behov for at modernisere vore omgivelser og levevis. Da de fleste af vores fokus er på, hvordan vi kan gøre vores daglige rutiner mere praktisk, vi forsømmer de mange essentials i livet, som naturen giver. Denne forsømmelse fører os til at ødelægge naturen selv. En af de bedste måder at kæmpe denne uvidenhed og spare nogle antydning af naturen er at plante træer i vores nabolag at skabe balance i en voksende bysamfund. Et træ plantet på en gade kan absorbere forurening til at producere den meget tiltrængte luft, vi alle har brug for at trække vejret. Et vejtræ er en anden måde at forskønne vores samfund og give skygge fra den stigende varme, solen bringer i. Der er mange træer, der kan give disse faciliteter, hvis plantet af en gade.

Hvordan man vælger et vejtræ. Kvaliteter af en god vejtræ.
Hvordan man vælger et vejtræ. Kvaliteter af en god vejtræ.
  1. Kvaliteter af en god vejtræ. De bedste vejtræer er træer, som opretholder en balance af kvaliteter. En gade træ skal være i stand til at yde en rigelig mængde af skygge, når den når en vis modenhed. Det bør kunne modstå forurening. Et godt træ bør give skønhed i samfundet. Det bør være stærk nok til at stå imod diverse ekstreme vejrforhold samtidig være i stand til at give husly til de almindeligste fugle i området. Endelig bør en god vejtræ være meget lav vedligeholdelse. For at spare på udgifterne, bør en ideel træ være i stand til at overleve med minimal beskæring og manuel pasning.
  2. Retningslinjer for street træplantning. Der bør være en liste over forhåndsgodkendte vejtræer i den kommunale kontor i din by. Basere dit valg på denne liste. Sammen med dette, vil du nødt til at få en plantning tilladelse fra rådhuset især hvis du planlægger at plante langs højre-of-vejs af din ejendom. Ved anvendelse af denne tilladelse, vil en urban forstmand inspektør besøger den foreslåede lokalitet for at kontrollere levedygtigheden af grunden til gaden plantning. En af de vigtigste faktorer, der kan påvirke valget af vejtræer er de elledninger i dit område. Vejtræer bør ikke være en hindring eller trussel mod elledninger i samfundet. Spørg din lokale kommune for retningslinjerne for street træplantning.
  3. Vækstrater og vaner. Da gaden i dit område vil have et begrænset område for dig at plante og dyrke dit træ, skal du vælge et træ, der kan have en begrænset rodsystem, men kan blomstre ligesom de fleste træer. Det er vigtigt at studere forskellige træer og deres vækst vaner for at bestemme den rette træ til dit område. Du behøver ikke virkelig ønsker dit træ til at ødelægge fortov eller gaden på vis modenhed, fordi dens rødder ikke var begrænset. De bedste træer til begrænsede rodsystemer er træer, der har en enkelt kuffert system.
  4. Vedligeholdelse af vejtræer. Alle vejtræer vil kræve en vis grad af beskæring. Du vil have et træ med minimal beskæring vedligeholdelse. Vælg et træ, der vokser lige op til omkring 6 meter før det udvikler en baldakin.

Vælge en vejtræ for dit samfund er nemt. Din lokale kommune vil have ressourcer og retningslinjer til at hjælpe dig i udvælgelsen og gennemførelsen af projektet.