E2r

Hvordan man vurderer kælder opbevaring

Enhver hus med kælder opbevaring er virkelig en velsignelse. Det er ekstra plads til opbevaring af kartoner, kasser og noget af værdi, der ikke bruges på en regelmæssig basis. Her er nogle måder at vurdere kælder lagerområde herunder nogle typiske problemer forbundet med dem, og tip til vedligeholdelse og anvendelse af en kælder opbevaring effektivt. Før du trække disse bokse ned eller dumpe ekstra møbler i kælderen, så sørg for at du følger de råd, der er anført i denne artikel.

Trin 1

Vurdere den faktiske areal til rådighed i kælderen, tage målinger af areal til rådighed på gulvet, højde og bredde af kælderen, måle dybden af skabene i kælderen. Det vil være nyttigt samtidig med at beslutte, hvad der går ind i kælderen, og deres placering for optimal udnyttelse af den tilgængelige plads. Mens en kælder lagerområde bør indeholde den maksimale mængde blinde passagerer poster, bør det også være rimeligt let at nå dem, når det er nødvendigt.

Trin 2

Hvordan man vurderer kælder opbevaring. Ind-og udstigning områder.
Hvordan man vurderer kælder opbevaring. Ind-og udstigning områder.

Køligt og tørt. Til sikker opbevaring, er det mest vigtigt at sikre, at kælderen er køligt og tørt. Få kælderen malet godt, behandles med imprægnering forbindelser at beskytte mod vandlækager og tage skridt til at forhindre fugt. Mal alle metaloverflader med anti-rust coating. Tjek byggeplaner for placering af vandrør nær kælderen. Det er også tilrådeligt at gøre stedet skadedyr og termit bevis. Kontakt din lokale isenkræmmer for assistance. Eksternt er det en god idé regelmæssigt at rense afløb-måder og rør af blade, støv og andet skrald, da dette kan blokere vand og forårsage lækager i kælderen lagerområde.

Trin 3

God belysning. Sørg for, at kælderen lagerområdet er godt oplyst, og at der er mindst én lys, der er forbundet med backup strømforsyning. Der er intet som et veloplyst kælder, så du kan organisere dens indhold, effektivt og komfortabelt. Undgå over-head belysning, som det kunne komme i vejen for dig og begrænse lagerplads. Flere vægmonterede lygteenheder hele kælderen lagerområde kaste bedre lys over det hele.

Trin 4

Ind-og udstigning områder. Basement lagre har trapper, der fører til dem, og det er godt at konstruere solide rækværk til trappen for støtte. Paint rækværk og hvis de er lavet af træ-baserede materialer, sikre at behandle dem hver for termitter, afhængigt af hvor varmt vejret bliver i dit område. Hvis du planlægger at bruge kælderen som en ekstra soveværelse er det vigtigt at opbygge et separat dør og vindue for udrejse og cross-ventilation. Selvfølgelig fastgøre vinduet sikkert for at forhindre ubudne gæster i at komme ind i dit hjem.

Trin 5

Let og bærbart udstyr. I tilfælde af store kælder lagerområder [såsom over 120 sq ft] med tilstrækkelig højde, er det nyttigt at købe aluminium stiger og hjulede. Disse vil være praktisk, når de forsøger at få adgang til bokse placeres højt, eller til at flytte tunge ting rundt.

Trin 6

Let og bærbart udstyr. Regelmæssig vedligeholdelse.
Let og bærbart udstyr. Regelmæssig vedligeholdelse.

Regelmæssig vedligeholdelse. Undersøg regelmæssigt kælderen lagerområde til lækager, gnavere, skadedyr eller andet, der kunne forårsage skade på oplagrede dele. Rengør og vedligehold kælderen opbevaring med hyppige mellemrum.


Disse skridt bør være en hjælp i planlægningen af en effektiv kælder lagerområde. Gør dit hjemmearbejde godt, og du vil høste frugterne af at have en lys og velholdt kælder område!