E2r

Hvordan styrer renovationsafgifter lugte

Renovationsafgifter enheder i køkkenvaske var meningen at gøre livet mere bekvemt. De lad du bare vaske væk, uden at bekymre dig om at fjerne murbrokker fra dine plader (små bidder, alligevel) først. Men en almindelig fejl, at boligejere begår bruger renovationsafgifter enhed uden korrekt rengøring det. Det vil sige, indtil nogle ildelugtende løgnehistorie sætter sig fast under vasken, og begynder stinkende op i køkkenet, eller endda hele huset.

Styring renovationsafgifter lugte involverer en to trins proces, der omfatter rengøring renovationsafgifter enhed og anvende deodoriserende løsninger.

Hvordan styrer renovationsafgifter lugte. Rengør renovationsafgifter enhed.
Hvordan styrer renovationsafgifter lugte. Rengør renovationsafgifter enhed.

Hvad du har brug for

  • Opvaskemiddel (få den affedtende type)
  • Varmt vand
  • Køkken renere eller pulveriseret sæbe
  • Blegemiddel
  • Citron (lime og orange arbejde, også)
  • Bagepulver
  • Mint ekstrakt
  • Eddike is

Rengør renovationsafgifter enhed

Rengør renovationsafgifter enhed. Forsøg ikke at deodorize din renovationsafgifter enhed uden først rengøring. Hvis du gør det, vil du kun blive maskere lugt, og du kan ende op med en endnu værre kombination af ildelugt og deodorizer.

Renovationsafgifter lugte er ofte forårsaget af snavs fast inde i formalingsmekanismen eller stænkskærm. Før manuelt kontrollere renovationsafgifter for snavs, skal du sørge for at slukke for hovedafbryderen eller afbryder, hvor den er tilsluttet. Brug en lommelygte til at tjekke for snavs. Du kan manuelt føle for enhver fødevare fast i stænkskærmen, og smide dem i papirkurven, hvis nogen. Tør en blanding af vand og blegemiddel på undersiden af gummi stænkskærm, i tilfælde af bakterier fra gamle fødevarer har akkumuleret. Dette kunne være kilden til de dårlige lugte.

Efter manuelt at fjerne eventuelle rester

Efter manuelt at fjerne eventuelle rester, skal du sætte renovationsafgifter tilbage i (eller drej på bryderen). Sæt proppen og fylde vasken med en blanding af varmt vand og 1/8 kop affedtningsmiddel eller affedtning opvaskemiddel. Når vasken er næsten fuld, skal du fjerne proppen og lad vandet løbe, mens renovationsafgifter er tændt. Lad renovationsafgifter, mens det varme vand løber i cirka fem minutter.

Efter manuelt at fjerne eventuelle rester. Du kan købe kommercielle deodoriserende løsninger.
Efter manuelt at fjerne eventuelle rester. Du kan købe kommercielle deodoriserende løsninger.

Deodorize med naturlige ingredienser.

Du kan købe kommercielle deodoriserende løsninger

Du kan købe kommercielle deodoriserende løsninger, men hvis du har citroner, lime og appelsiner derhjemme, kan du bruge disse til effektivt at deodorize din renovationsafgifter enhed. Enhver citrusfrugter vil gøre-citrus er sur, og virker som et desinfektionsmiddel. Skær frugten i halve, og presse saften ind i en blanding med bagepulver. Hæld dette i vasken, tænde koldt vand og derefter aktivere renovationsafgifter. Dette vil efterlade din vask ildelugtende citrusy og rengøre. For god ordens skyld kan du endda kaste i citron, lime eller appelsinskal, mens renovationsafgifter enheden fungerer. Kombinationen af citronsaft og bagepulver vil hjælpe desinficere vingerne og også dræning.

Bortset fra citrus, kan du også fryse en blanding af eddike og vand i is bakker. Du kan derefter slip eddike isterninger i din renovationsafgifter enhed og tænde maskinen. Den kværn vil skærpe sig selv, mens knusning af is, og eddike er syre vil hjælpe desinficere renovationsafgifter.

Stadig, det er bedst ikke at være totalt lullet af den bekvemmelighed, at en renovationsafgifter enhed giver dig. Hvis du har store og mellemstore rester som knogler og kød, er det stadig bedst at smide dem i papirkurven bin. Lad renovationsafgifter deal med små fødevarer, men ikke at misbruge maskinen. Også gøre det til en vane at rengøre, desinficere og deodorize renovationsafgifter hver anden uge eller deromkring, for at forhindre rædselsvækkende lugt i at bygge op.