E2r

Hvordan til at bygge en log hegn

At opbygge en log hegn

At opbygge en log hegn, begynde med at installere 24 "lange træ stakes i hver ende af kørslen, og trække en snor stramt mellem indsatserne, cirka 12" over karakteren. Lay ud hegnspæle ved at køre yderligere stakes 8 'fra hinanden, ved siden af snor. Begynd måling fra slutningen indsats og indstille layout stakes. før gravning, kontrollere afstandene mellem indsatserne og justere, så alle afstande er de samme. Dette vil sikre et ensartet udseende af hegnet. Når layoutet er færdig, grave et indlæg fod 12 "i diameter og 36" dyb i hver stav placering.

De hegnspæle skal være 9 'i længden, (ca. 3' vil være under klasse, ind i betonen fod og 6 'vil være over karakteren). Stillingerne vil være glatte runder, 10 "i diameter med en 6" bred forsænket kanaler langs hver side for at modtage 6 "i diameter glat log hegn.

Hvordan til at bygge en log hegn. At opbygge en log hegn.
Hvordan til at bygge en log hegn. At opbygge en log hegn.

Indstil stillinger i fodfæste huller, og lod med en 4 'niveau eller med det blotte øje, sikring hvert indlæg midlertidigt med små bidder af beton rip-rap eller klipper i bunden af fod. Sno de stillinger at justere kanalerne med hegn løb. Kontroller igen målingerne mellem stolperne og justere stillingen afstand, hvis nødvendigt, så de stillinger er lige langt fra hinanden på basen.

Bland beton i en trillebør ved at tilsætte blandingen til vand

Bland beton i en trillebør ved at tilsætte blandingen til vand, vs tilsætning af vand til blandingen. Begynd med ca (3) liter vand til en 90 £ pose tørbeton mix. Tilsæt vand efter behov til en flyder, men ikke soupy konsistens. Hæld hver fod at skylle i toppen af fod hul. Når alle fundamenter hældes, og før de konkrete sæt, lod hvert indlæg til sand ved hjælp af niveauet og justere tilpasningen af kanaler, hvis det er nødvendigt. Lad betonen hærde i 24 timer, før du installerer hegn.

For at installere log hegn, der er nedsat sav heste og lægge ud flere længder, justere enderne.

Dernæst tager dimensioner af hver af de rum, og skar det første kursus af logfiler til ca ½ "mindre end spændvidden indefra kanalerne. Dette vil give mulighed for let at placere logfilerne, og stadig sørge for sikker fastgørelse af hvert log på stillinger.

Skub logfilerne på plads og fastgør med 4 "galvaniserede box søm eller 4" galvaniseret træskruer.

Bland beton i en trillebør ved at tilsætte blandingen til vand.
Bland beton i en trillebør ved at tilsætte blandingen til vand.

Drev (2) søm eller skruer på en vinkel, gennem toppen af log og ind i stillingen kanal. Gentag denne proces, indtil det første kursus er færdig.

Dernæst fortsætter med at layout og størrelse hegn og installere på samme måde, som sikrer, at de vedhæftede filer er hurtig og logger sikker.

Når hegn er afsluttet, kan en træ hætte anbringes oven hvert indlæg, hvis det ønskes.

Påfør 2 lag af udvendige træ sealer på alle overflader, så hvert lag at hærde per producentens anbefalinger.