E2r

Hvordan til at bygge en port fra behandlede træplader

Hvis du har et træ privatliv hegn lavet af behandlet træ paneler

Hvis du har et træ privatliv hegn lavet af behandlet træ paneler, kan du nemt bygge en matchende låge fra tilovers materialer. Du har måske købt partiet næste døren og ønsker at have let adgang til det på trods af allerede at opføre et hegn. Under det fjernet kan være dyrt og vil være spild af en perfekt god hegn. Med nok træ og de rigtige værktøjer, kan du slå lige på gennem din hegnet og lave en dør. Her er hvordan man opbygger en port fra behandlede træplader:

  • Indsamling dine materialer. For dette job, vil du har brug for ekstra behandlet træ paneler, en boremaskine, en rundsav, træskruer, sikkerhedsbriller, et bånd måleanordning gate hængsler, en gate låsen, og en gate håndtag. Vær forsigtig, når du bruger save og boremaskine.
  • Bestemmelse af størrelsen af porten. Beslut hvor stor du vil have din gate til at være. Tag din måleapparat og måle bredden af din foreslåede gate. Sørg for at porten er et par inches kortere end resten af hegnet. Undersøg træpaneler og bestemme, hvor man bedst tilføje en ny port. Sørg for, at, uanset om du er ved at opbygge til gaten i en kløft mellem dine hegn eller indsætter det i hegnet, at det passer perfekt. Der skal være omkring en halvdel af en tomme plads mellem gate og de tilstødende træ paneler på begge sider. Du skal muligvis saven for at skabe plads til gaten.
  • Udskæring en port. Når du er færdig med dine målinger, markere dine behandlet træ panel, så du har en synlig skitse af porten. Brug en indramning firkant for at guide dig. Så brug din sav til at skære ud af porten. Du bør skære igennem de lodrette strejkevagter alene. Guide det ordentligt og støt, behøver du ikke ønsker at lave en fejl eller miste kontrollen over saven.
  • Gør bøjlen. Du bliver nødt til at gøre en bandage til din gate, så det ikke ender flænge. Mål fra det øverste højre hjørne af din port til det nederste venstre hjørne, og så er du nødt til at tage et stykke træ, der er cirka en lille smule kortere end dette, så du kan passe det diagonalt mellem de to hjørner. Brug en boremaskine til at skrue den på bagsiden af porten. Tilføj to stykker træ til toppen og bunden af indgangen tilbage vandret for at danne en "Z"
  • Oprettelse af porten. Tag din gate hængsler og skru dem til forsiden af din gate. Sørg for at du har hængslerne på toppen og bunden af samme side af ansigtet af din gate. Løft det op til den korrekte position og har nogen at holde det på plads. Det må være et par inches over jorden. Fastgør hængslerne til den tilstødende hegnspæl. Sørg for, at de er skruet fast. Fastgør låsemekanismen, og du er færdig.
Hvordan til at bygge en port fra behandlede træplader. Indsamling dine materialer.
Hvordan til at bygge en port fra behandlede træplader. Indsamling dine materialer.

Forbedringer til inventar omkring dit hus er let, hvis du ved hvordan man gør det. Følg ovenstående trin, og du også kan bygge en port fra behandlet træ panelerne uden at skulle tilkalde hjælp.