E2r

Hvordan til at dekorere et billede vindue

Vindue behandling udsmykning når du er færdig med god smag vil gøre enhver panoramavindue mere end malerisk. Hvis du kender din vej rundt udsmykning, kan du komme med spektakulære vindue behandlinger, der vil udløse en masse komplimenter. Men hvis du finder det svært at opnå på grund af manglende praksis og kreativitet, kan du finde tips lige her.

Her er, hvordan man dekorere et billede vindue:

Hvordan til at dekorere et billede vindue. Du får brug for disse udsmykning materialer.
Hvordan til at dekorere et billede vindue. Du får brug for disse udsmykning materialer.
 • Du får brug for disse udsmykning materialer:
   • Blinds, forhæng, eller bløde florlette gardiner.
   • Paint
   • Paintbrush
   • Bryst
   • Vintage, udsmykkede, eller træbænk.
 • Find den drapering stil, der vil forbedre din panoramavindue. Gå ikke i panik, hvis som nævnt du falder i den "vanskelige at udføre" kategorien. For denne del, blot du nødt til at konsultere med hjem udsmykning blade for at give dig fingerpeg om drapering. Hvis du bor i et område, hvor der er en masse støj og Invention foregår, kan du bruge tunge gardiner til at holde støjen ude. På den anden side, hvis det er en relativt stille område, du er på kan du få florlette og lys gardiner installeret. Endelig, hvis du ikke kan lide den vedligeholdelse involveret i at bruge stof til dit gardin, kan du bruge elegante honeycomb tremme-persienner som dit vindue behandling dækning af valg. Sidstnævnte vil også hjælpe med at holde rummet køligt, når det er kvælende udenfor eller varme, når det begynder at blive rigtig koldt hele vejen rundt.
 • Brug kontrastfarver poster. Hvad er den dominerende farve i vinduet? Nå, ofte anvendte farver er hvide, beige og andre neutrale farver. Ergo, vælg accenter stykker og genstande, der er i modstrid med den dominerende farve i vinduet. For eksempel vil, hvis du ønsker at sætte en kiste under bunden af vinduet, noget i rust, blå eller mørk træ pænt supplement til hvid eller beige farve af vinduet.
 • Male den ydre rand af vinduet. Ved at gøre dette, vil dit vindue synes større end den egentlig er. Du er også at tage ud monotoni, der ofte sker, når et vindue er malet i lys pastel eller skarp hvid. Få lidt farve går rundt den ydre rand for at gøre dette vindue mere interessant.
 • Placer en flot bænk ved vinduet. Du kan vælge noget, som du rent faktisk kan sidde på noget, der er rent for en æstetisk formål, ligesom window dressing (exactly!). Hvis dette er den eneste ornament du ønsker, ved vinduet, er du nødt til at sørge for det er noget, der vil henlede opmærksomheden og forbedre det overordnede udseende af vinduet behandling.
 • Tilføj mindre poster, som du ser vinduesudstilling udvikler. Sandsynligvis mere farve omkring rammen, glaskugler ved vindueskarmen, en lille potteplante ved bænken eller en høj vase med friske tulipaner. Disse vil være relativt nemt at strengen sammen når du ser den indledende fase faktisk fører til noget mere indbydende end den scene uden for dit vindue.

Måske en af de bedste ideer, når det kommer til at dekorere et billede vindue er at matche udseendet med de stadigt skiftende sæsoner. Før du tror, det kommer til at gøre din tegnebog elendige, er du nødt til at vide, at der er mange måder, du kan gøre dette på et budget. Gennemsøge loppemarkeder, garage salg, og vintage butikker. Du kan samle ting og før du ved af det, har du tjent fantastiske fund, der vil hjælpe dig med at holde det sted ved vinduet evergreen, stadigt frisk, og meget attraktive at se på!