E2r

Hvordan til at designe en detail boghandel

Større boghandel kæder bogstaveligt æder uafhængige boghandlere som dig. Deres butikker er godt planlagt at tiltrække kunder. De er også designet til at gentage deres corporate image. Her er nogle forslag til, hvordan en uafhængig aktør, som du effektivt kan designe din detail boghandel:

Hvordan til at designe en detail boghandel. Tænk på et design, der giver en unik oplevelse.
Hvordan til at designe en detail boghandel. Tænk på et design, der giver en unik oplevelse.

1.. Tænk på et design, der giver en unik oplevelse. Hvordan er det? Overvej et design, der inviterer dine kunder til hyppige dit boghandel. Dit design skal give dem en grund til at holde på gå tilbage.

2.. Gå rundt for at få inspiration. Vide, hvad de andre lokale boghandlere tilbyder. Vejer, hvor blandt de "spændende funktioner" kommer til at fungere godt for din egen retail boghandel.

3.. Mærk pulsen på dine kunder. Deltag en læsning klub i dit samfund til at høre om bogelskere mening om uafhængige boghandlere i almindelighed. Du kan også deltage i nogle on-line grupper for at høre om deres diskussionstråde.

Forsker på psykologi bogen shoppere er en rigtig god idé

Forsker på psykologi bogen shoppere er en rigtig god idé. Gå rundt for at få inspiration.
Forsker på psykologi bogen shoppere er en rigtig god idé. Gå rundt for at få inspiration.

Forsker på psykologi bogen shoppere er en fantastisk idé, også. Der er en masse bøger og undersøgelser afsat på dem. Kende deres psykologi tillader dig at forstå deres vaner og præferencer. Hvad gør du behøver at gøre med dine gangene for at trække dem dybt ind i din boghandel? Er skiltning kommer til at overtale dem til, men en bestemt bog?

4.. Opret et tema til dit vindue display. En række kunder bliver bedt om at indtaste boghandlere afhængigt af, hvad de ser på vinduet display. Der er tonsvis af rettidig emner at vælge imellem. Hvad om økonomi og finansiel planlægning? Eller jobsøgning? Eller, vægttab og alternativ medicin? Skift dit vindue display i henhold til de fremherskende tendenser.

5.. Give rigelig siddepladser områder

5.. Giver rigelig siddepladser. Strategisk identificere de ideer, hvor dine kunder nemt kan sidde og bladre dine bøger. Det kan helt sikkert overtale dem til at blive længere i din boghandel. Selvfølgelig gør ikke dine siddepladser områder "for behagelig". Du ønsker at minde dine kunder om, at de er i din boghandel, ikke i et bibliotek. Tilskynde dem til at læse, men skubbe dem til at købe.

6.. Opsæt kiosker

6.. Opsæt kiosker. Det er områder, hvor dine kunder kan søge og downloade e-bøger. Sørg for, at adgangen kun gives til dine loyale kunder. Du kan spørge dem til at underskrive for et medlemskab først. Ved at give moderne bekvemmeligheder, er du på en måde, tilskynde dine kunder til at få det hårde kopi af e-bøger, de lige har haft. Du kan også bruge automaterne til at vise nyankomne eller boghandlere.

7.. Lad dine kunder bevæge sig frit. Dine gangene skal være brede nok for dem til at gå omkring dine reoler. Her er et tip. Vælg bøgerne med attraktive covers. Læg dem udad. De kan invitere dine kunder til at gå rundt og tjekke alle disse vidunderlige covers.

At lægge loft over dit design, skal du få en god belysning

At lægge loft over dit design, skal du få en god belysning. Du ønsker ikke dine kunder til at være lurer i mørket. Du skal også tænke på at male dine vægge og lægge op nogle nutidige fotos. Din farve og display skal se hofte og indbydende. Du ønsker ikke din boghandel for at blive vist gamle og Gråbåndet.