E2r

Hvordan til at give et skøn for at bygge et plankeværk

Det er nogle gange en smerte i nakken til at komme i gang med at bygge dit plankeværk. Du ville have til at måle ting, tænke over, hvad træ til at bruge, eller søm til at bruge, hvad dimensionerne skal være, og så meget mere. Men opbygge din hegnet selv vil spare dig penge, og vil give dig chancen for at interagere med dine naboer, mens du gør jobbet.

Det kan føre til limning tid til din familie også, da du kan bede dine større børn til at hjælpe rundt. Du behøver kun de basale krav, såsom blyant, målebånd, papir og lommeregner, og du er klar til at gå. Du kan endda gøre dette til en virksomhed, hvis du vil. Du skal bare have at vide, hvordan man kan give et estimat på at bygge et hegn.

  1. Du bør altid vide, hvad slags træ, du eller din kunde ønsker for hegnet. Vide, hvor høj eller hvor tyk stillingerne skal være, og lad ham vide priserne på den slags træ, han ønsker, at to mulige leverandører kan tilbyde, som omfatter udgifter til levering. Du skal også vide, hvilken farve han ønsker for sin hegn. Lad ham vælge mellem den sædvanlige farve hvid eller brun. Nogle ejere kan være mere eventyrlystne og ønsker forskellige farver.
  2. Du skal også kende det område, hvor du kommer til at bygge hegnet. Hvad er omkredsen eller den samlede længde af hegnet, som du kommer til at bygge? Du skal bruge dig målebånd at måle omkredsen. Du skal vide det diagram, du eller kunden vil ønsker for hegnet. Det kunne være en simpel firkantet hegn eller med andre former, såsom femkantet eller sekskantet omkreds.
  3. Det vil også afhænge af det område af den jord, du kommer til at hegnet. Du skal vide, hvor portene er placeret, og højden af hegnet og porten. Der kan også være nogle forhindringer, som du kan finde, mens måle omkredsen af jorden. Du kan støde på store kampesten, træer eller planter.
  4. Diskuter med din familie eller din kundes hvad de skal gøre med dette. Du bør nøje markere din hegnet hver ti meter, så du altid vil vide den samlede omkreds. Dette vil også holde dig orienteret og ikke har svært ved at huske dimensioner. Du bør sætte et indlæg på hver ti meter til også at fungere som et land mærke.
  5. Også sætte indlæg på hver ændring af vinklen af de forventede hegnet.
  6. Beregn den samlede pris for materialerne. Beregn dit budget for søm, cement (for stillinger), skruer, pensel og maling. Glem ikke estimat for arbejdskraft af dine tjenester (i tilfælde af at du planlægger at beskæftige sig med klienter).
Hvordan til at give et skøn for at bygge et plankeværk. Du bør altid vide, hvad slags træ, du eller din kunde ønsker for hegnet.
Hvordan til at give et skøn for at bygge et plankeværk. Du bør altid vide, hvad slags træ, du eller din kunde ønsker for hegnet.

Under et skøn over noget, du gerne vil bygge, eller opnå, er en god måde, så du vil vide, hvad de kan forvente og ikke være mangel på penge eller ressourcer.