E2r

Hvordan til at gøre en øko-venlig gård

Under en miljøvenlig værftet ikke kun sparer energi

Under en miljøvenlig værftet ikke kun sparer energi, det hjælper også Moder Natur genopfylde sine naturressourcer. Det tager seriøst engagement, engagement og en masse hårdt arbejde at have en miljøvenlig værftet. Flytning væk fra din afhængighed arbejdsbesparende redskaber, elværktøj, moderne gødning, pesticider og herbicider til fysiske metoder, værktøjer og løsninger kan tage lidt tid at vænne sig til. Den indledende investering kan være enorme, men udbyttet vil være det værd. Din værftet og haven vil være grønnere, vil dine planter og træer være sundere, og du vil give et naturligt levested for fugle og nyttige insekter, og du vil være i stand til at spare på værktøjer og ressourcer.

Hvordan til at gøre en øko-venlig gård. Forbedre tilstanden i din jord ved at blande din muldjord med økologisk kompost.
Hvordan til at gøre en øko-venlig gård. Forbedre tilstanden i din jord ved at blande din muldjord med økologisk kompost.

De tips nedenfor skitsere, hvordan du kan slå din værftet til en øko-venlig en.

  1. Forbedre tilstanden i din jord ved at blande din muldjord med økologisk kompost. Dette vil reducere jordpakning og hjælpe med at forbedre udluftning og dræning. Dæk jordoverfladen med økologisk muld. Det vil frigive gavnlige organiske stoffer i jorden, regulere jordens temperatur, forhindre erosion og fordampning. Det betyder, at du kan spare på vandet og yde beskyttelse til dine planter.
  2. Kend din klimazone, og vælge planter, der anbefales til dit område. Vælg hjemmehørende planter, der vil trives i sine naturlige omgivelser. Eksotiske planter og importerede træer og prydplanter kan se godt ud i en have, men disse planter kræver konstant pleje og kunstgødning og måske endda tilskuerne og dræbe indfødte planter. På sit værre, kan de visner og dør efter en sæson.
  3. Observere, hvordan solen skinner på din have på forskellige tidspunkter af dagen. Nogle planter kræver konstant solskin, mens andre vokser bedst i skyggen. Plant træer omkring dit hus for at give skygge og skærme, hvis fra solen på sit højeste. Dette vil hjælpe med at holde dit hus køligt om sommeren. Brug træer til at give dækning for skygge-elskende planter, og dem, der har brug for en delvis solskin. Plant løvfældende træer på sydsiden af dit hus. Dette vil medvirke til at reducere dit klimaanlæg omkostninger i sommer og hjælpe varme dit hus i vinteren ved at lade solen igennem. Nåletræer plantet i den nordvestlige del af din værftet vil blokere barske vinter vind til at hjælpe med at reducere dine varmeudgifter.
  4. Reducer dit vandforbrug ved at installere drop linjer i stedet for sprinklere. Tilføj barkflis omkring dine planter til at reducere fordampning. Du kan også gemme regnvand i tønder og bruge det til at vande dine planter. Dæk tønder med netting for at forhindre myg fra avl.
  5. Brug kompost og organisk gødning til at fodre dine planter og træer. Afklippet græs, afskårne grene, grøntsager og frugt skræl, teposer, blade og blomster og ituskårne aviser kan gøres til rige kompost.
  6. Nogle planter og blomster er naturlige insekt-og haven skadedyr repellants. Tal med din lokale haven leverandør og søg efter sådanne plantesorter, der er hjemmehørende i dit område. Brug blomstrende planter og buske, der vil tiltrække gavnlige insekter og dyr, der vil spise og dræbe skadedyr.
  7. Kontrol ukrudt ved at trække dem op, så snart de dukker op. Må ikke tillade dem at modnes og producere frø. Grav dem, der har løbere og tilføje dem til din kompostbeholder. Spredning bladmuld og bark barkflis vil også hjælpe med at kontrollere ukrudt.
  8. Reducere energiforbruget og forureningen ved hjælp af en elektrisk plæneklipper eller købe en manuel plæneklipper i stedet. Du får noget motion, mens du holder din værftet pæn og trim. Brug en rive eller et værft kost i stedet for en løvblæser.

En øko-venlige yard hjælper spare energi og beskytte naturressourcerne. Det vil give dig en masse besparelser fra reduceret strømforbrug og lavere vedligeholdelsesomkostninger. Ikke blot vil du have en flot gård, skal du også give et naturligt levested for gavnlige insekter og dyreliv, mindske forureningen, spare på vandet, og vigtigst af alt, giver et sikkert og sundt miljø for mennesker og dyr.