E2r

Hvordan til at identificere Woodchuck Burrows

Finde et hul i din have er aldrig en behagelig overraskelse

Finde et hul i din have er aldrig en behagelig overraskelse. For én ting, behøver du ikke vide, hvad der ligger deri, men du kan forvente, at det vil betyde problemer for dig og din elskede planter, hvis væsen indeni sker for at være en woodchuck. Den gode nyhed er, at Woodchuck Burrows er nemme nok at identificere. Her er hvordan du kan få øje på en.

  • Få målinger. Woodchuck huller er typisk 10 til 12 inches i diameter og fører ned en stejl tunnel, der er omkring 5 meter dyb. Hvis du ser et hul som dette i din have, ikke går konkludere, at du beskæftiger sig med en woodchuck endnu. Det er muligt for opossums, ræve eller en anden critter at overtage en forladt Woodchuck graver så ikke være udslæt og bestemt ikke gå ødelægge det.
  • O 'LG omkredsen af hullet. Den næste ting at bemærke, er tilstedeværelsen af en bunke jord omkring hule indgang. Dette er en klart tegn angiver en woodchuck hjem. Også kigge nøje for tegn på efterladenskaber tæt ved. Woodchucks faktisk har en separat ekskrementer kammer fra deres sovende hule, så du ikke skal finde ekskrementer uden for hullet, hvis det er en Woodchuck bolig nedenunder. Deres huler er også fundet tæt på deres fødekilder. De snack på planter i almindelighed, men nogle af deres favoritter omfatter nelliker, bønner, salat, ærter, tomater og lucerne, så hvis du kun på udkig efter Woodchucks, overvåge området omkring disse planter, hvis du har dem, fordi de er tilbøjelige til at bosætte nærheden.
  • Tjek det tidspunkt på dagen, hvor dine planter bliver angrebet. Woodchucks det store og har deres måltider i formiddag og eftermiddag. Kortlægge de skader, at dine planter lider, at bemærke, når og hvor de opstår. Dette vil også komme i handy, når Woodchucks komme ud af hånden, og du beslutter dig for at fange og flytte dem someplace langt væk fra din have.
  • EMÆRK usædvanlige mærker på dine frugttræer. Hvis du stadig ikke er sikker på, hvad bor i den hule, så tjek dine træer. Woodchucks lide at kradse og gnave og frugttræer er deres ideelle scratch bestyrelser. Hvis du ser flænger på stammerne af disse træer, kigge rundt, fordi en woodchuck rent faktisk kunne være lurer et sted i din have.
  • Tæl indgangene. Et andet tegn til at se ud for, er antallet af huller. Woodchucks opføre to separate Burrows bruges i vintermånederne, og i de varme sommermåneder. De normalt oprette 2 til 3 indgange til hver med indgangen til vinteren hule placeret et sted mere skjult. Indgangen er også lukket op med snavs, når de overvintrende.

Hvordan til at identificere Woodchuck Burrows. O 'LG omkredsen af hullet.
Hvordan til at identificere Woodchuck Burrows. O 'LG omkredsen af hullet.

Woodchucks kan være ubehagelige haven skadedyr forårsager en god del skade på planter, mens også potentielt forårsage ulykker med kraterne, de graver op. Men de er også generte væsener udfører den vigtige rolle at skrue op og gøde jorden. Skulle du finde din have invaderet af disse critters, ikke ødelægge deres jordhuler. Der er blidere måder at håndtere dem.