E2r

Hvordan til at konstruere haven trin

Skønheden i en have kan øges, når planterne er placeret på graduerede niveauer. For at opnå denne effekt, bør du konstruere haven trin. Herunder haven trin i lay ud af din have, vil ikke blot forstærke storhed dine planter, men det vil også give en nem vej for dig og dine gæster, som du udforske din paradis. Du kan placere nogle potteplanter på siderne af de skridt og lade plads på det midterste område for at træde.

Hvordan til at konstruere haven trin. Beslut, hvor mange skridt, du kommer til at konstruere.
Hvordan til at konstruere haven trin. Beslut, hvor mange skridt, du kommer til at konstruere.

Du behøver faktisk ikke brug for en professionel landscaper at skabe haven trin. Du kan vove på dette projekt på egen hånd ved at følge disse forslag:

  • Du får brug for disse materialer i konstruere haven trin: søm, træ planker, mursten eller sten, mørtel og målebånd. Sørg for, at træet er robust nok til at bære vægten, når trådt på af mennesker.
  • Find det område, hvor du vil bygge haven trin. En del i midten af partiet vil gøre en perfekt stedet.
  • Beslut, hvor mange skridt, du kommer til at konstruere. Hvis din have har en naturlig højde, derefter bygge trinene på nævnte elevation. Måle højden af den forhøjede jord fra bunden op til toppen. Baseret på målingerne, hvor mange skridt, du kan gøre beregne. De skridt bør ikke være så langt fra hinanden og en afstand af 6 til 7 inches er god nok.
  • Pluk sten og mursten, som du vil bruge til trinene. Pluk de glatte emner. Undgå at placere sten og mursten, der har ru og ujævn overflade, da disse kan forårsage ulykker.
  • Grav på jorden, så du kan skabe de huller, hvor der vil blive placeret. Span af hvert trin bør være ensartede. Må ikke gøre det så smal, at kun én person kan passere. Giv en godtgørelse, så to eller flere personer kan passere samtidigt.
  • Komprimere jorden meget vel så grundlaget for de skridt er godt placeret og stabil. Brug en lang træ morter at presse jorden sammen. Arbejdet med den komprimere i flere timer indtil det tidspunkt, du er sikker på jorden, vil ikke bryde sammen under vægten af mennesker, der vil træde på det.
  • Juster mursten eller sten på hvert trin. Afhængig af bredden af trinene, skal du måske omkring ti klodser i en række for hvert trin. Antallet af sten til at blive lagt ud vil naturligvis blive bestemt af størrelsen af hver sten og spændvidden af trinene.
  • Monter træ planker på trappen. Monter hver planke sikkert i hvert udgravet trin, og skubbe dem ind med brugen af træ mørtel.
  • Nail træet sammen for at gøre trinene stærkere og mere pålidelig. Oprejst håndtag på hver side med anvendelsen af de resterende træplanker.
  • Placer mindre sten på hver side af trinene for mere støtte. Skub dem ind med mørtel, indtil de sikkert afregnes i hvert hjørne.

Da haven skridt vil blive udsat for alle former for vejr hele året rundt, gør det til en vane at tjekke deres tilstand hver efter vintersæsonen. Hvis der er slidte stillinger eller gulve, erstatte dem med nyere.