E2r

Hvordan til at rense din varmt karbad

Ønsker at dyppe i vandet, men temperaturen er for kold

Ønsker at dyppe i vandet, men temperaturen er for kold? Hvis du har et varmt karbad derhjemme, kan du suge i det varme vand og slappe af, selvom det er koldt. Varmen, at du vil føle vil lindre dine muskler og vil gøre dig føle sig godt tilpas. Du kan også nyde dette med hele din familie. Holde din varmt karbad ren er meget vigtigt for dit helbred. Der er organismer, der kan udvikle sig på din karbad, hvis ikke taget sig af. Også, behøver du ikke ønsker at være neddypning på en slimet og beskidt spabad. Du er nødt til at holde vandet kemi på din varmt karbad. Dette vil forhindre skade på din varmt karbad og er også en måde at rense dit badekar. Du kan købe en vand sampler tilgængelig på pool butikker at sikre, at du har den rette vand kemi på din varmt karbad. Der er kemikalier, der anvendes til rengøring hot badekar og der er også naturlige metoder til, hvordan du rense din badekar.

Hvordan til at rense din varmt karbad. Ønsker at dyppe i vandet, men temperaturen er for kold.
Hvordan til at rense din varmt karbad. Ønsker at dyppe i vandet, men temperaturen er for kold.

Her er de trin, hvordan du rense din badekar.

  • Køb kemikalier. Forskellige elementer kan holde på din varmt karbad, og der er også forskellige kemikalier, du skal bruge til at fjerne disse. Hvis du ikke er sikker på, hvilke kemikalier der skal bruges, kan du altid få en prøve af de elementer, som du har fundet på din karbad og bringe dette til den butik, hvor du planlægger at købe dine kemikalier. De vil være i stand til at afgøre, hvilke kemikalier til at give dig for din badekar.
  • Ren spabad. Fjerne vandet fra din varmt karbad ved dræning. Brug handsker for at sikre, at dine hænder er beskyttet. Du skal bruge en scrubber at rense dit varmt karbad. Anvend de kemikalier, du har købt. For at være sikker scrubberen vil ikke skade din varmt karbad, kan du prøve at skrubbe på et område, som ikke er synlig. Hvis det producerer ridser, afstå fra at bruge dette. Få en scrubber, der ikke vil ridse din karbad. Skrub hele varme karbad med dine kemikalier. Når det er gjort, skal du skylle med vand grundigt. Sluk pumper og filtre og begynde at rense dine filtre. Du kan købe filter rengøringsmidler ved poolen butikken så godt.
  • Naturlige metoder. Hvis du ikke ønsker at bruge kemikalier i rengøring din varmt karbad, kan du bruge naturlige metoder i rengøring dette. Få en spray flaske og sætte halv liter vand og en halv liter hvid eddike. Spray dette på din varmt karbad. Efter nogle få minutter, vil uønskede elementer på badekar fjernes. Hvis der er svære at fjerne pletter på nogle områder, spray flere af opløsningen for at fjerne disse. Det er godt, hvis din varmt karbad er lavet af glasfiber. Men hvis det er lavet af porcelæn, ikke bruger eddike løsning, fordi syren vil skade din porcelæn badekar. Du kan også kombinere eddike og bagepulver til at tørre på din varmt karbad. Brug en klud eller svamp til rengøring. Når det er gjort, behøver du ikke at skylle det med vand, Fugt en ren klud og tør karbad.

Rens din varmt karbad efter behov, så du kan nyde iblødsætning i ren og varmt vand. Det vil også gøre din varmt karbad holder længere.