E2r

Hvordan til at rense spædbarn legetøj

Det er ikke altid nødvendigt at rense legetøj hverdagen

Det er ikke altid nødvendigt at rense legetøj hverdagen. Men hvis du ønsker at holde alt rent og sikkert for spædbørn, vil desinfektion spædbarn legetøj hjælpe en masse. På denne måde vil udbredelsen af smitsomme sygdomme blive mindre. Som de siger, forebygge sygdomme er altid bedre end at kurere dem.

Der er mange måder at forebygge sygdomme gennem sanitizing spædbarn legetøj. Her er nogle muligheder:

  • Bagepulver. Tøjdyr er lidt sværere at rense men overbrusning nogle bagepulver på Toys "frakker vil gøre det lettere. Giv bagepulver 15 minutter at gøre sit job. Efter at støve pulver, helst over din vask for at undgå rod.
Du kan også kombinere omkring fire spiseskefulde bagepulver til en liter varmt vand. Rengøre spædbarn legetøj, bortset fra elektronik, ved hjælp af denne blanding.
  • Kogende vand. Hårdt og mere holdbare legetøj vil blive desinficeret godt, hvis du lægger dem i kogende vand og lad dem derinde i 10 minutter. De bakterier skal dræbes, når kogende så længe. Få legetøjet ud af det kogende vand efter 10 minutter og luft tørre.
  • Opvaskemaskine. Ikke kun dine retter vil komme ren og sikker ud af en opvaskemaskine, spædbarn legetøj, også. Simpelthen sætte legetøj i opvaskemaskinen og rense dem ved hjælp af maskinens varmetoerrede mulighed.
  • Vaskemaskine. Tøjdyr og andet legetøj lavet af stof kan sikkert desinficeres i en vaskemaskine. Bruge varmt vand, men i stedet for den sædvanlige postevand. Put små legetøj i et net, inden du lægger dem i vaskemaskinen for at forhindre dem fra at miste.
  • Svamp. Skrub off hærdet snavs på plast-eller trælegetøj hjælp svamp. Det kan lægges i blød i en vand-rengøringsmiddel, før du bruger det til skrubning.
  • Eddike. Kombiner lige store mængder af vand og eddike i en beholder, fortrinsvis en handy sprayflaske. Bruge til at rense legetøj. Du kan vaske legetøj bruger blanding eller sprøjte det på legetøj. Lad blandingen sat i legetøjet i ca 15 minutter, før du tør det.
  • Opvaskemiddel. Hvad gør opvaskemiddel sikkert for desinfektion spædbarn legetøj er, at dette især blev gjort til at rense ting, vi bruger til at spise. Derfor er legetøj, barnet normalt suger ind kan sikkert desinficeres ved hjælp af denne, også. Opløs opvaskemiddel i varmt vand og bruge blandingen til at rense begyndervanskeligheder legetøj.
  • Baby vådservietter. Hvis du ikke har adgang til nogen af de ovennævnte, så brug baby vådservietter til akut sanitet af baby legetøj. Du skal blot tørre snavset fra legetøj, indtil tørre er klart for enhver snavs.
  • Bleach. Bland en spiseskefuld af blegemiddel til en gallon vand. Brug denne blanding til at vaske og desinficere legetøj. Tøm vand fra legetøjet, og lad dem tørre natten for sikkerheden.

Sanitizing spædbarn legetøj kan tage en brøkdel af din tid

Hvordan til at rense spædbarn legetøj. Det er ikke altid nødvendigt at rense legetøj hverdagen.
Hvordan til at rense spædbarn legetøj. Det er ikke altid nødvendigt at rense legetøj hverdagen.

Sanitizing spædbarn legetøj kan tage en brøkdel af din tid. Men forestil dig, hvor meget tid du kan spare, hvis du kan undgå eventuelle sygdomme, der kan strejke din baby. Plus, vil dit barn ikke lider noget, der i første omgang.